Március legjobb Android alkalmazásai [videó]

Játékok és Alkalmazások   |   2020.03.20 - 20:14   |   Írta: ARPII   |   130
20. márc Március legjobb Android alkalmazásai [videó]

Ismét hoztunk nektek egy szép kis listát.

ARPII  videójában egy részletes bemutatót láthattok az alkalmazásokról.

 

Hashtagify

Manapság már egyre többen használnak Instagramot, azonban kevesen tudják hogy pontosan milyen hashtag-eket is érdemes használni. Ebben az alkalmazásban minden témához megtalálhatjuk a legnépszerűbb hashtag-eket. Sőt, ha nem szeretnénk, akkor nem is kell keresgélni, elég ha használjuk a feltölteni kívánt fotót, amit a mesterséges inteligencia felismer és ajánl hozzá jópár kifejezést.

 

PDFelement

Ez az alkalmazás elsősorban Windowsra és MacOS-ra készült, azonban van Androidos appja is. A névből adódóan készíthetünk vele PDF-eket, átkonvertálhatjuk ezt Word-be, Excel-be, vagy akár PowerPoint-ba is. Az én személyes kedvencem az a funkció amikor egy dokumentumot lefényképezek, majd ezt teljes mértékben bedigitalizálhatom, ezután pedig kedvemre szerkesztgethetem. Nem igen találkoztam még ilyen alkalmaással, ami nagyon hasznos lehet mind a diákok, mind pedig a dolgozó emberek számára. Az asztali verzió több funkcióval rendelkezik, és ilyen feladatokat szerintem úgyis mindenki gépen fog csinálni, de jó tudni hogy van hozzá egy telefonos alkalmazás is, ami szinkronban van vele. Ráadásul a Pro verziót most 50% kedvezménnyel tölthetitek le erről a linkről.

 

AfterGlow

Az Android egyik nagy előnye a személyreszabhatóság, ez pedig szinte minden téren megnyilvánul. Az AfterGlow segítségével remek új ikonokat állíthatunk be a telefonunkon, ami nagyban színesítheti a felhasználói felületet. Ehhez ugyan egy Launcher-re is szükség lesz, azonban ennek a használata plusz előnyökkel is járhat. Én személy szerint a Nova Launcher-re esküszöm, már több éve használom a Samsung saját felülete helyett.

 

Idea Note

A mai rohanós világban nagyon fontos hogy minél gyorsabban tudjunk jegyzetelni, hiszen nem lenne jó, ha valami fontos kimenne a fejünkből. Ez az alkalmazás mindenhol elérhető, nem kell külön megnyitni, ugyanis a kijelző széléről befelé suhintva egyszerűen előhívható bármelyik alkalmazáson belül. Itt hozzáadhatunk jegyzeteket diktálással is, sőt egységenként pipálható ellenőrzőlistát is készíthetünk, illetve ha valami fontosabb dolgot kéne észben tartanunk, akkor egyes jegyzeteket jelszóval, vagy ujjlenyomattal is levédhetünk.

 

AmoledBackgrounds

Végül, de nem utolsó sorban pedig pár igényes háttérkép. A mai telefonok közül már egyre több használ Amoled panelt, aminek hála a fekete kijelzőrészek nem merítik a telefon akkumulátorát. Az AmoledBackgrounds-ban temérdek sötét témájú hátteret találhatunk, amik ráadásul nagyfelbontásúak is, és napról napra frissülnek.

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése