Április legjobb Android alkalmazásai [videó]

Játékok és Alkalmazások   |   2020.04.29 - 20:33   |   Írta: ARPII   |   360
29. ápr Április legjobb Android alkalmazásai [videó]

Ismét hoztunk nektek egy szép kis listát.

ARPII  videójában egy részletes bemutatót láthattok az alkalmazásokról.

 

Radio Garden

Ugyan a stream-elés idejében már nem annyira népszerű a rádió hallgatás, de mi lenne ha azt mondanám, hogy egy alkalmazáson keresztül a világ bármelyik rádióadásába belehallgathatunk? Ezt nyújtja a Radio Garden, ahol térkép alapon tudunk keresgélni a rádióállomások között, de ha ismerjük név szerint a kedvenc Kaliforniai adónkat, akkor úgy is rákereshetünk.

 

HiPDF

A karantén miatt rengetegen kényszerülünk számítógép mögé, onnan kell iskolába vagy munkába „járnunk”. Szerencsére a HiPDF nagy segítséget tud nyújtani ezekben a tevékenységekben, ugyanis rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik. Átkonvertálhatunk Word, PowerPoint és Excel fájlokat PDF-be, valamint ugyanezt megtehetjük visszafele is. Ezután kedvünkre szerkeszthetjük az adott dokumentumot, megjegyzéseket adhatunk hozzá, alakzatokat, sőt még a saját aláírásunkat is. Ha pedig a végeredmény túl nagy lenne, akkor a HiPDF le tudja Nekünk kicsinyíteni akár 20-30%-al is, a végeredmény pedig egy teljesen szokványos PDF lesz, nem pedig egy tömörített fájl, amit majd később ki kell csomagolnunk. Az alapverzió teljesen ingyenes, így bárki kedvére kipróbálhatja, ha viszont minden részét szeretnétek kiélvezni ennek a szolgáltatásnak, akkor ezen a linken most 38% kedvezményt kaphattok a Pro verzióhoz.

 

Snapseed

Egy jó képszerkesztő alkalmazás mindig is alapdarab egy mobilon, ha szeretjük megosztani a fotóinkat barátainkkal Instagramon vagy Facebookon. A Snapseed-ben rengeteg lehetőség közül választhatunk képszerkesztés téren, a kezelőfelület pedig nagyon jól átgondolt és könnyen kezelhető. Az alkalmazás annyira jó, hogy a Google nemrég fel is vásárolta, ami elég nagy szó.

 

Story Downloader

Az Instagram egyre nagyobb népszerűségnek örvend manapság, ahogyan az Insta Story-k is. Gyorsan meg tudjuk osztani, hogy éppen mi is történik velünk és nem is muszáj hogy olyan jó legyen a kép, mivel 24 óra után úgyis eltűnik. Ha viszont szeretnénk valaki story-ját tovább is nézegetni, akkor van jobb megoldás a screenshoot-nál. Ebben az alkalmazásban pedig nemcsak story-kat, de a posztokat és IGTV videókat is le tudunk tölteni.

 

VV – Wallpapers

Végül az elmaradhatatlan háttérkép ajánlónk, meg kell mondjam ez az alkalmazás eléggé vegyes érzelmeket váltott ki belőlem. Egyrészt gyönyörű számítógéppel megszerkesztett képeket találunk rajta, amelyek közül néhány 3D-s/mozgó is, azonban tele van nyomva reklámmal és a képeket is csak úgy tölthetjük le hogyha fizetünk, vagy megnézünk egy videót. Én úgy gondolom, hogy ilyen jó háttérképek miatt megéri hetente vagy havonta megnézni egy-egy videót, de ezt döntse el mindenki maga.

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése