samsung

(Lejárt/törölt hirdetés) SAMSUNG GALAXY NOTE 8 TOKOK

  • SAMSUNG GALAXY NOTE 8 TOKOK Lejárt/törölt

Leírás:

Debrecenben eladóak a képen látható note 8 tokok. A két dobozos clear cover-en látszanak itt ott kis nyomok használatból eredöen de egyáltalán nem lelakottak. Csak a korrektség miatt elöre szólok –nem ujak teljesen . A szegecsesen is van egy karc-viszont ütésálló tok –teljesen vállalható az is. A bal szélsö bör hatású szilikon új, az a legjobb mindközt-a készülék fogása ezzel a legbabább . Az alsó kettö is keményebb tok –nem voltak használva.
Ár: mondj valamit egybe akár mennyiért viszed-viszont a bör hatású-a bal szélsö mivel új –és nagyon baba –azt 2.000 ft-ra lövöm –a többi megegyezés kérdése-akár mint irtam egyben az egész is. Korrektül leirtam mindent –te is korrekt összeget mondj. Adok 500 –at üzenettel ne fárassz. Azt se mondom irasd rám a lakásod. Agyatlanok kerüljenek jó messzire. Kondér-vájling, ibrik , tüzifa,papagáj ,28 as dédipapi bicója,vályog-tégla, biz basz nem érdekel.Tényleg nem.

Termék információk:  

Hirdetés azonosító ID: 2129
Megújítás dátuma: 2019.10.26
Megtekintve: 189
Állapota: újszerű
Termék jelentése

Értékeld a terméket:

 

Ár: 1 Ft

Kapcsolat információk:

Helyszín: debrecen
Szállítás: személyes átvétel
Telefon ☎ mutat
Felhasználó : samsung
Regisztrált: 1 éve

Megvásároltad a terméket? ÉRTÉKELD

Cím: debrecen

BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉS: Próbálj az oldalon ☆ megbizható eladótól  vásárolni! - Soha ne utalj előre pénzt, ha nem ismered az eladót! -  Legjobb, ha mindig személyesen intézed az adásvételt, valami forgalmas helyen, Starbucks kávézó, vagy HasznaltAndroid Találkozópont! - Vizsgáltasd be a terméket Adás-Vétel előtt ingyenesen, valamelyik regisztrált szervizünkben! - Ne menj egyedül a találkozóra! - Soha ne postázz külföldre - Mindig ellenőrizd a gyártói Garanciát!

A HasznaltAndroid.hu nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Hirdetési szabályzat »