Frissült a Google Fotók alkalmazás

Tech Hírek   |   2019.04.21 - 14:46   |   Írta: Máté Gergő   |   7882
21. ápr Frissült a Google Fotók alkalmazás

Egy régóta várt funkcióval frissült a Google Fotók alkalmazás.

Nagyon hasznos funkció kerül vissza a Google Fotók alkalmazásba.

Nagyjából egy éve a Google Fotók applikáció már rendelkezett egy jelzéssel a képek/videók mentési állapotával kapcsolatban. Ennek köszönhetően mindig pontosan tudhattuk, hogy mely képek/videók vannak feltöltve és melyek várnak beavatkozásra. Sajnos ez a jelzés valamiért eltűnt és egészen mostanáig nem is kaptuk vissza. A Google Fotók csapata viszont figyelembe vette a felhasználói igényeket és visszaállította ezt a funkciót.

A Google Fotók legújabb verziójában ismét megkapjuk az értesítést a mentett és a nem mentett tartalmakról és utóbbiaknál manuálisan kezdeményezhetjük a mentést. Ez a funkció minden felhasználó számára hasznos lehet, főként azoknak, akik nem használnak automatikus mentéseket.

Az említett frissítés még nem elérhető, legalábbis nekünk még nem sikerült elérni az eszközeinken, de a Google Fotók csapata már megerősítette a Play Áruház changelogjaiban. Ez nem az első alkalom, hogy a Google Fotók csapata a frissítést megelőzően teszi közzé az újítások részleteit a changelogokban, ezért biztosak lehetünk benne, hogy a funkció hamarosan megjelenik.

A Google Fotók alkalmazás ingyenesen letölthető a Play Áruházból.

Forrás: AppleRider / Android Police

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése