Teslás kiadást kaphat a Samsung Galaxy Note 10

Tech Hírek   |   2019.06.21 - 07:00   |   Írta: SzavaRicsi   |   543
21.júnTeslás kiadást kaphat a Samsung Galaxy Note 10

Tesla Design néven érkezhet a limitált szériás Samsung Galaxy Note 10.

Nem is igazán értjük, hogy honnan ered az új szuperautó-okostelefon trend, de több kínai gyártó is előállt már a saját „drága verdás kiadásával”. A Huawei a Porsche dizájnjával rukkolt elő, az OPPO az olasz Lamborghinit választotta, míg a OnePlus a McLaren brit márka stílusát vitte át az okosmobil-iparba. A legfrissebb híresztelések szerint pedig a Samsung elegánsan a Teslát invitálja egy közös kiadásra.

Ez persze csak akkor igaz, ha hihetünk annak a pletykának, amelyet egy kínai blogger a Weibo közösségi portálon osztott meg alig egy hete. A koreaiak elvileg a Note 10-hez terveznek egy teslás kiadást, amelyről egyből egy rendert is megosztott a pletyka indítója.

A szálcsiszolt fém hátlapú teslás kiadáson vörösen domborul ki az amerikai villanyautó-gyártó emblémája, a keret és az érintőceruza ehhez illően pedig vörös fényezést kapott.

Így nézhet ki a Samsung Galaxy Note 10 és Note 10 Pro

Ezidáig egyetlen más forrásból sem kaptunk megerősítést a hírre, így egyelőre nem könyvelhetjük el biztosan a Note 10 Tesla Edition érkezését. Ami valószínű, hogy ha érkezik is a különleges kiadás, a Samsung bizonyára csak az augusztusi bemutató után jelenti be a különlegességet.

Forrás: Gizmodo

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése