Kiválóan fogynak a Huawei új okosórái

Tech Hírek   |   2019.06.25 - 09:17   |   Írta: L Ferenc   |   1354
25.júnKiválóan fogynak a Huawei új okosórái

A kínai gyártó közel 300 százalékos növekedést produkált ebben a piaci szegmensben.

Több mint kétmillió darabot szállított le a Huawei a Watch GT széria legutóbbi modelljeiből. A tavaly októberben bemutatott okosórák ezzel minden idők legsikeresebb hordozható okoskiegészítőjévé váltak. Az IDC piackutató intézet legfrissebb jelentése szerint a gyártó 2019 első negyedévében 282,2 százalékos éves növekedést tudhatott magáénak az előző év azonos időszakához viszonyítva: tavaly mintegy 5 millió hordozható okoseszközt szállított le, mellyel bekerült a világ három legnagyobb globális hordozható okoseszköz-gyártója közé.

A Watch GT okosóra termékcsalád tagjai elsősorban hosszú akkumulátor üzemidejük miatt népszerűek a vásárlók körében a gyártó legújabb, okoskiegészítő-tulajdonosok körében végzett kutatása alapján. A

Ezenkívül a nagy online technológiai portálokon is jól szerepel a Huawei Watch GT sorozat: a Pocket-lint 2019 legjobb okosórájának nevezte a Watch GT-t, az új széria Active típusú modellje pedig megkapta a Wired "Legjobb akkumulátor-idejű okosórának" járó, valamint a Wareable "2019. legjobb okosórájának" járó elismerést.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése