Megint lebukott a Pixel 4 – lefotózták a következő zászlóshajó prototípusát

Tech Hírek   |   2019.07.14 - 19:24   |   Írta: SzavaRicsi   |   1003
14. júl Megint lebukott a Pixel 4 – lefotózták a következő zászlóshajó prototípusát

Érdekesen próbálták leplezni a mobil felismerhető kameracsoportját.

Szinte senki sem számított arra a múlt hónapban, hogy a Google saját maga leplezi le az érkező Pixel 4 hátlapját. Az amerikai cég még fejlesztésben lévő eszközéről azonban annyi információ szivárgott ki, hogy talán szerették volna tisztázni az irányt. Érdekes, hiszen más okosmobilok is szinte teljesen kirajzolódnak a megjelenés előtt, de a Google ezúttal elejét vette a dolgoknak, és hivatalosan szivárogtatta ki a következő Pixel legérdekesebb pontját, a kameracsoportot.

Igaz, maga a kamerák elrendezése nem sokat árul el a mobil tudásáról, a Pixelek pedig mindig jeleskedtek a fényképezésben. Éppen ezért csak a lényeg nem derült ki, mégpedig hogy milyen új funkciókat és milyen tűéles fotókat készít a következő üdvöske. A kameracsoport tagjainak papíron jegyzett képességeiről sem árult el semmit a cég, vagyis egyelőre fogalmunk sincs a megapixelekről vagy a rekeszértékekről.

Az azonban nem vitás, hogy a hónapok múlva érkező mobil prototípusait már teszteli a Google. Ilyenkor már élesben is próbálgatják az eszközöket, hogy megtudják, vannak-e nyűgös pontjai a konstrukciónak, és keresik a rejtett hibákat a dizájnban. A Pixel 4 prototípusáról korábban láthattunk már egy fotót a neten – akkor tokban fotózták le a mobilt, de a kameracsoport nagyon könnyedén felismerhető a képen.

Nem kizárt, hogy a Google ennek dacára komolyabbra vette az álcázást, és új tokot készített, ami talán jobban fedi a mobil stílusjegyeit. Persze a Pixel 4 egy olyan dizájnnal érkezik majd a piacra, amit egy tokkal is csak igen nehezen lehetne leplezni. Nem is igazán sikerült, hiszen bár az új fedés igyekszik elrejteni a kameracsoport nagyját, a lencsék és a vaku elrendezéséből egy új fotón is nagyon jól kivehető, hogy valaki bizony a Pixel 4-et nyomkodja egy londoni metróban. Az már csak a hab a tortán, hogy az úriember éppen egy „Android mini gyűjtemény” dobozán könyököl aközben, hogy lebukik a Google prototípusával.

Forrás: 9to5Google

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése