Így nézhet ki a Google Pixel 4

Tech Hírek   |   2019.07.22 - 09:50   |   Írta: SzavaRicsi   |   251
22. júl Így nézhet ki a Google Pixel 4

Megbízható forrásból érkeznek a Google Pixel 4 renderfotói.

Az iGeeksBlog és az OnLeaks egyesítették erőiket, hogy megmutassák, szerintük hogyan néz majd ki az idén ősszel érkező Google Pixel 4. Eddig főként a Pixel 4 XL, vagyis nagyobbik változatával foglalkozott a techmédia, de a két egészen pontos jóslatokat jegyző oldal most a kisebbik változatról készített renderfotót.

Az iGeeksBlog cikkje szerint a Pixel 4 egy 5,6 hüvelykes kijelzővel érkezik, a mobil méretei pedig 147,0 x 68,9 x 8,2 mm lesznek. A hátsó kameracsoport 1,1 mm-nyit türemkedik ki a hátlapból.

Meglepő bár, de az előlapot egy vastag felső kávával képzelik el, amelynek bal szélén két kamera, a jobb oldalán pedig két másik szenzor található, amelyek a tippek szerint egy érkező arcfelismerésnél lesznek hasznosak.

A hátlap érdekessége egyértelműen a szokatlan kameraház, amin már a Pixel 4 XL rendereknél is csodálkozhattunk. Ez egy LED vakunak, két hagyományos lencsének, illetve egy ToF szenzornak ad helyet, mely utóbbi gondoskodik majd a legjobb szoftveres háttérelmosásokért. A 3,5 mm-es Jack aljzat természetesen nem tér vissza, vagyis az USB-C marad az egyetlen bemenet a kisebbik Pixelen is.

 

 

Az eddigi találgatások alapján tehát idén a két Pixel azonos külsővel érkezik, a sima pedig csupán az XL egy kisebbik változata lesz. Korábban néhányan arra találgattak, hogy ezúttal a kisebbik verzió hozhatja a notch-os kialakítást, ám az OnLeaks és az iGeeksBlog szerint ez mégsem így lesz. Persze a renderképeknél azért ők is felhívják rá a figyelmet, hogy ezek leginkább csak megalapozott találgatások, és még egyáltalán nem vehető biztosra, hogy így néznek majd mi a mobilok.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése