Különös hiba: remeg a Pixel 3 kamerája

Tech Hírek   |   2019.08.06 - 17:01   |   Írta: SzavaRicsi   |   386
06. aug Különös hiba: remeg a Pixel 3 kamerája

A Google eddig hónapok alatt sem talált megoldást a mobiljának hibájára.

Egy igen érdekes, eddig meg nem fejtett okból eredő hiba miatt panaszkodik hónapok óta a Pixel 3 tulajdonosok egy része. A „remegő kamerás” bugról most egy videó is készült, ahol tökéletesen látszik, ahogyan a Pixel 3 kameraalkalmazásában ok nélkül mocorog a kép.

 

 

Bár a hibáról már hónapok óta tudomással van a Google, az amerikai cég egyelőre nem tudta kijavítani a problémát. Egyelőre azt sem tudtuk meg, hogy szoftveres vagy hardveres okból ered a remegés, ám azt a felhasználók kiderítették, hogy maguk az elkészült fotók és videók sem lesznek tökéletesek – olykor bemozdul a kép, máskor pedig a fókuszt nem találja meg a mobil.

Egyelőre csak a fórumon szemezgethetünk a panaszokból, de ezekből kiderült, hogy valószínűleg csak a kisebbik Pixel 3-as kemrája küzd a problémával, hiszen az XL-ek tulajdonosai eddig nem jelentettek hasonlót. Sokan az optikai képstabilizálóra gyanakodnak, ami akár nagyobb problémára is utalhat, de a tulajdonosok azért bíznak benne, hogy ennyi idő távlatában is egy szoftverfrissítéssel orvosolható lehet a hiba.

Forrás: 9to5Google

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése