Kiszivárgott a Motorola One Macro okostelefon specifikációja

Tech Hírek   |   2019.10.01 - 21:10   |   Írta: Máté Gergő   |   778
01. okt Kiszivárgott a Motorola One Macro okostelefon specifikációja

Újabb középkategóriás Motorola készülék bukkant fel, ezúttal egy szaúdi szolgáltató, az Extra szivárogtatta ki a részleteket.

Szándékos vagy véletlen kiszivárogtatás?

Az új Motorola készülék a Motorola One Zoom és a One Action-höz hasonló specifikációval debütál. Mostanra a Motorola One Macro termékoldalát már letörölték a szolgáltató weboldaláról, de a Google web cache szolgáltatásának hála még elég sokáig elérhető volt.

Számos részlet felbukkant a weboldalon: a Motorola One Macro 4 GB memóriával és 64 GB-os belső tárhellyel fog megjelenni, a kijelzője 6,2 hüvelykes lesz. Ezen felül fény derült a készülék kamerarendszerére is: egy három kamerából álló elsődleges rendszer (13 Megapixel, 2 Megapixel, 2 Megapixel) mellett egy 8 Megapixeles szelfi kamera is helyet kapott a Motorola One Macro okostelefonon. A készülék akkumulátorának kapacitása 4000 mAh lesz, előtelepített operációs rendszere pedig az Android 9 Pie.

Azért akadnak még ismeretlen részletek...

A specifikációhoz képest kissé meglepő, hogy a képen látható Motorola One Macro hátlapján öt egység látszik, amiből három szenzor és a LED villanó egyértelműen azonosítható, viszont az ötödik egységgel kapcsolatban nincsenek információink. 

Természetesen abban reménykedünk, hogy a készülék egy olyan szenzort kapott, melynek segítségével a közeli tárgyakról is szuperéles fotókat készíthetünk, miközben másfelé fókuszálunk. Ez nem egy megszokott funkció egy középkategóriás telefon esetében, de lehetséges, hogy a Motorola meglepi a felhasználókat.                                                                                               

Sajnos a megjelenési dátumról nincs pontos információnk. Felbukkant azonban a Motorola One Macro ára: 899 szaúdi riál, ami nagyjából 240 dollár.

Forrás: Android Police

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése