Több OnePlus készülék is megkapja az Android 10 frissítést

Tech Hírek   |   2019.10.10 - 20:51   |   Írta: Máté Gergő   |   473
10. okt Több OnePlus készülék is megkapja az Android 10 frissítést

Nem csak a OnePlus 7 széria készülékeihez jár a frissítés.

A legújabb készülékekre már megérkezett.

Az Android 10 frissítés már elérhető a OnePlus 7 és a OnePlus 7 Pro okostelefonokhoz, de a régebbi OnePlus készülékekre még nem tölthető le a legfrissebb szoftver. Ez persze nem maradhat így, hiszen a korábban kiadott készülékek tulajdonosai nagyon várják a frissítést. A OnePlus megerősítette, hogy hamarosan megérkezik az Android 10 frissítés a OnePlus 6T, a OnePlus 6, a OnePlus 5T és a OnePlus 5 készülékekhez is, előbbi még októberben.                                                                                 

A OnePlus 6T és a OnePlus 6 a következő néhány héten belül megkapja az Oxygen OS Open Beta verziót (amely szintén az Android 10 rendszeren alapul). Ezt követően egy stabil változat is érkezik novemberben. A OnePlus 5T és a OnePlus 5 nem fogja megkapni az Android 10 Open Beta verziót, de egy stabil verziót kaphat, méghozzá 2020 második felében (ami valószínűleg április és június vége közötti időpontot jelent).                                                                                                                                 

Egy fórum bejegyzésben a OnePlus megjegyezte, hogy a szoftver fejlesztés rendkívül aprólékos tesztelést igényel és a megadott dátumok csak hozzávetőlegesek és abban az esetben teljesülhetnek, ha nincsenek csúszások. Viszont abból kiindulva, hogy a OnePlus 7 Pro milyen hamar megkapta a frissítést, optimisták maradhatnak a OnePlus 6 és a OnePlus 5 termékcsalád készülékeinek tulajdonosai.

Kapcsolódó cikkek: 
Kommentek megjelenítése