Megjelentek a OnePlus 7T és a 7T Pro készülékek Európában

Tech Hírek   |   2019.10.17 - 20:27   |   Írta: Máté Gergő   |   1184
17. okt Megjelentek a OnePlus 7T és a 7T Pro készülékek Európában

Az Egyesült Államokban sokan hiányolják a OnePlus készülékeket, Európában viszont megjelenhettek az új okostelefonok.

Európa tárt karokkal várja az új OnePlus készülékeket.

Az Android Police-nak köszönhetően egy 10 font vagy 10 euró értékű kupon linket is meg tudtunk osztani olvasóinkkal. A link megnyitása után egy 10 dollár értékű kupon kerül megjelenítésre, de a weboldal jobb felső sarkában lévő zászlóra kattintva Magyarországot is kiválaszthatjuk. 

Az Egyesült Királyságban a OnePlus 7T ára 549 font. Ez a modell 8 GB memóriával és 128 GB háttértárral van felvértezve és választhatunk a "Glacier Blue" (gleccser kék) valamint a Frosted Silver (fagyos/matt ezüst) színek között. Ezeket a OnePlus, az Amazon UK, illetve a John Lewis oldalán vásárolhatjuk meg.

A OnePlus 7T Pro készülék ára 699 dollár. Ez az erősebb készülék, amely 8 GB memóriával és 256 GB tárhellyel rendelkezik és "Haze Blue" (köd kék) színben kapható. A készülék a OnePlus, az Amazon UK, és a John Lewis oldalán is elérhető.

McLaren Edition OnePlus 7T Pro változat november 5-től lesz elérhető az Amazon UK oldalán 799 fontért.

Az új OnePlus 7T és a OnePlus 7T Pro készülékek természetesen elérhetőek Európa többi részén is: az előbbi 599 euróért, az erősebb változat (OnePlus 7T Pro) pedig 859 euróba kerül. Az új készülékeket az alábbi országokban lehet megrendelni:

Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Cseh Köztársaság, Németország, Dánia, Észtország, Spanyolország, Finnország, Franciaország, Görögország, Horvátország, Magyarország, Írország, Olaszország, Litvánia, Luxemburg, Lettország, Málta, Hollandia, Lengyelország, Portugália, Románia, Svédország , Szlovénia, Szlovákia, Egyesült Királyság

Bullets Wireless 2 fülhallgató október 23-tól lesz elérhető az új "Olive Green" (olive zöld) színben. Jó hír, hogy a fekete változat is megrendelhető lesz néhány nap múlva.

Forrás: Android Police

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése