A szerencséseknek müzlisdobozban érkezik a Google Pixel 4

Tech Hírek   |   2019.10.24 - 15:55   |   Írta: SzavaRicsi   |   526
24. okt A szerencséseknek müzlisdobozban érkezik a Google Pixel 4

Különleges csomagolásban érkeztek néhány előrendelőnek a Google új csúcsmobiljai.

A Google-nek sem kell a szomszédba menni egy kis humorért. Ezt bizonyították már többször is a múltban, és bár az új mobilos operációs rendszerük nem egy édességről kapja a nevét, de azért igyekeznek néhol egy-egy poént csempészni a termékekbe.

A legfrissebb mobiljuk, a Google Pixel 4 különleges indulásnak örvendhet az Egyesült Királyságban, hiszen mint kiderült, 2000 előrendelő a megszokott csomagolás helyett egy müzlisdobozban kapta a mobilt. Aggodalomra persze semmi ok, a Pixel 4-es müzlisdobozon belül megtaláljuk a mobil eredeti dobozát, benne az okostelefonnal, és szerencsére némi müzlit is csomagolt a vásárlóknak külön a Google.

 

 

A Pixel 4-es müzlisdoboz első és hátsó oldala bizonyára érdekesebb olvasmány, mint az átlagos doboz. Az elülső oldalon már a kép is trükkös, hiszen konkrétan „pixelekből” álló müzlit látunk a tejjel töltött tálkában. A dobozon még felhívják a figyelmet a nagyszerű kamerára, gesztusokra és a Google asszisztensre, továbbá a 6 GB RAM-ra és a „grátisz” ingyenes korlátlan Google Fotók tárhelyre, a felvételek eredeti minőségében. A hátoldalon a szokásokhoz híven még egy feladványt is találunk, ami szintén a mobil tulajdonságait hivatott felfedni.

A doboz belsejében, ahogyan már említettük, megtalálható a mobil eredeti csomagolása, illetve egy adag „Google-müzli”, ami sajnos nem pixelekből áll. Továbbá található még ugyanitt egy cetli, amelyen a Google megköszöni az előrendelést, és emlékezteti az Egyesült Királyságban előrendelőket arról, hogy ott a mobilhoz egy ingyen Chromebookot is kaphatnak.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése