Magyarországon az LG első 5G-képes, duplakijelzős mobilja

Tech Hírek   |   2019.10.24 - 11:51   |   Írta: L Ferenc   |   716
24. okt Magyarországon az LG első 5G-képes, duplakijelzős mobilja

Megérkezett hazánkba a dél-koreai gyártó egyedi kialakítású, szupergyors mobilnetes újdonsága.

Magyarországra is megérkezett az LG felsőkategóriás V okostelefon-szériájának legújabb tagja, egyben a vállalat első 5G-képes készüléke, az LG V50 ThinQ. A 6,4 colos kijelzős telefonhoz alapáron adott kiegészítőként egy második, 6,2 colos képernyő is csatlakoztatható, ami különleges felhasználói élményt nyújt többek közt videonézés, játék és multitasking közben.

A második kijelző és maga a készülék egymástól függetlenül is használható, például amíg az egyik képernyőn filmet nézünk, a másikon az IMDB-n böngészhetünk, vagy élő közvetítés alatt válaszolhatunk a kommentekre, de akár játék közben is csetelhetünk a barátainkkal. A mobilos játékok esetén a második kijelző kontrollerként is funkcionálhat, így játék közben az ujjaink nem takarják el a fő képernyőn zajló eseményeket. A második kijelzőt két kényelmes szögben - 104 és 180 fokban - csatlakoztathatjuk az okostelefonhoz. Mivel ez a képernyő is a mobil akkumulátorát használja, nincs szükség külön töltésre.

A készülék összesen öt kamerával rendelkezik, melyek közül kettőbe videoképmélység-szabályozót (Video Depth Control) építettek, így a mozgásban lévő tárgyak mindig tiszták maradnak a felvételeken. A távolság és képmélység elemzését végző kettős látótér (Dual Field Of View) technológia révén a felhasználók tökéletes fényeléssel, pontosan örökíthetik meg a látottakat.

A Snapdragon 855 chipsetes és 4000 mAh kapacitású akkumulátoros LG V50 ThinQ csupán 8,3 milliméter vastag és alig 183 grammot nyom a mérlegen, továbbá az elődmodellhez hasonlóan szintén megfelel az Egyesült Államok katonai szabványa, a MIL-STD 810G követelményeinek.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése