Letölthető az Android 9 Pie frissítés az LG G6 készülékekre

Tech Hírek   |   2019.10.25 - 19:28   |   Írta: Máté Gergő   |   1004
25. okt Letölthető az Android 9 Pie frissítés az LG G6 készülékekre

A Verizon az Egyesült Államokban is biztosítja a rendszerfrissítést, de az európai unióban is elérhető lesz.

A régi készülékekre is elérhető az Android 9 Pie

Miközben a legújabb zászlóshajók már Android 10 rendszerrel debütálnak, illetve folyamatosan megkapják a legfrissebb rendszert, a régebbi Android mobil operációs rendszerű készülékek sorsa elég mostoha. Sok okostelefon ezek közül még csak mostanában kapta/kapja meg az előző Android verziót. A 2017-es LG G6 készülék is az utóbbi okostelefonok táborát gyarapítja: a Verizon az Egyesült Államokban elérhetővé teszi az Android 9 Pie letöltését, míg az Európai Unió országaiban szintén letölthetővé vált az előző Android mobil operációs rendszer.

A Verizon a tegnapi napon megerősítette, hogy a System Update 14, ami a VS98830a verziószámot kapta már tartalmazza a szükséges Android Security (biztonsági) frissítéseket és az Android 9 Pie rendszerhez elengedhetetlen frissítést. Eközben Európában az LG G6 készülék tulajdonosok már megkezdhették az Android 9 Pie letöltését.                                                                                                                                                                                                                                                               

                                                                                                                                                                                                             

Az Android 9 Pie rendszerre történő frissítéssel az LG G6 tulajdonosok végre élvezhetik az olyan funkciókat, mint a kétgombos gesztusvezérlés, a képernyőmentések azonnali szerkesztése a thumbnail-ek (miniatűrök) segítségével, a lezárási lehetőséget, amely azonnal kikapcsolja az összes biometrikus szenzort és még sok más újdonságot. A Verizon Android 9 Pite frissítése kizárólag OTA (Over-The-Air) frissítő csomagként érhető el, de WiFi-n és LTE-n keresztül is beszerezhető. Az Európai Unió országaiban az Android 9 Pie frissítés OTA csomagként érhető el az Android "Szoftverfrissítés" menüből, de letölthető számítógépre is az LG Bridge-ből segítségével

Forrás: Android Police

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése