Megkínozták a Pixel 4 XL-t – íme a strapateszt eredménye 

Tech Hírek   |   2019.11.06 - 18:00   |   Írta: SzavaRicsi   |   168
06. nov Megkínozták a Pixel 4 XL-t – íme a strapateszt eredménye 

Négy gyenge pontja is van a Pixel 4 XL-nek.

Ki ne imádná, ahogyan a JerryRigEverything csatornán egy megnyugtató kommentár mellett nézhetjük végig egy méregdrága mobil halálát. Meglepő, de Jerry nem volt elájulva a Pixel 4 XL-től, sőt. Egyenesen nevetségesnek nevezte a mobil merevségét, miközben a teszt közben végig arról beszélt, hogy a Google bár megpróbálta lemásolni az Apple-t az új Pixelekkel, de ez mégsem sikerült túl jól az amerikai cégnek.

 

 

A Pixel 4 XL Gorilla Glass 5-ös üvegje elfogadhatóan áll ellen a karcoknak az előlapon. Az éleken vastag festék borítja a készülékházat, ami egy ejtés hatására lepattoghat, de összességében szép összhatást kelt, és elrejti az antennacsíkokat.

A kézzel való hajlításnak azonban egyáltalán nem áll ellen jól a Pixel 4 XL. Összességében a méretes kijelző jól tartja össze a mobilt, de elölről hajlítva gyorsan megtörik négy helyen a telefon. Jerry a festék alá nézett, és kiderült, hogy az antennacsíkok a mobil gyenge pontjai. Ezek miatt tört ugyanis el a Pixel 4 XL összesen négy helyen.

Az ejtéseket és karcokat tehát egyáltalán nem állja rosszul a Google zászlóshajója, ám vigyázni a hátsó zsebbe való tárolással, hiszen a hajlításnak már nem tűri a mobil szerkezete!

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése