Végre célba értek a Valentin-napon elküldött SMS-ek az Egyesült Államokban!

Tech Hírek   |   2019.11.08 - 07:30   |   Írta: SzavaRicsi   |   301
08. nov Végre célba értek a Valentin-napon elküldött SMS-ek az Egyesült Államokban!

A szolgáltatók fogják a fejük – hatalmasat bakiztak az USA-ban.

Rengetegen vakarták értetlenül a fejük az Egyesült Államokban ma reggel, amikor először ránéztek a telefonjukra, hiszen sokakat egy különös SMS ébresztett. Kiderült ugyanis, hogy idén Valentin-napon valamilyen probléma lehetett az Egyesült Államok szolgáltatói által használt egyik külsős rendszerrel, ami miatt akkor nem ért célba valamennyi SMS. Ami pedig akkor nem landolt a címzett telefonján, az most megérkezett – ez pedig sajnos sokaknál komoly kellemetlenséget okozott.

Az eset telefontípustól és szolgáltatótól független, így bárki, aki idén Valentin-napon SMS-t kapott volna, de nem kapott, az most végre megtudhatta, hogy mit írt neki a párja, vagy éppen a volt párja. Az eset azonban nem csak exek között okozott kellemetlenséget, hanem sajnos sokaknál egy azóta elhunyt személytől érkezett volna eredetileg az SMS. Többen is írtak olyan bejegyzéseket az amerikai fórumokra, amelyekben elmondják, hogy eléggé felzaklatta őket az, amikor egy szerelmes üzenet érkezett az azóta elhunyt volt párjuktól.

A Sprint azt nyilatkozta, hogy egy frissítés okozta a hibát, míg a T-Mobile egy külsős céget okolt. Azt minden szolgáltató meg tudja magyarázni, hogy milyen ok folytán érkeztek meg ma hajnalban az SMS-ek, de hogy mi történt idén Valentin-napon, ami miatt akkor elmaradt a kézbesítést, arról egyelőre nem érkezett információ.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése