Tesztelhető az Asus ROG Phone 2 Android 10 bétája

Tech Hírek   |   2019.11.10 - 13:54   |   Írta: Máté Gergő   |   319
10. nov Tesztelhető az Asus ROG Phone 2 Android 10 bétája

Béta tesztelésre jelentkezhetnek az Asus ROG Phone 2 tulajdonosok.

Egy igazi vadállat az Asus műhelyéből

Sokféle szempont alapján lehet meghatározni egy okostelefon hatékonyságát, de az Asus ROG Phone 2 vitathatatlanul komoly erőt mutat fel a hardverek terén. A tajvani gyártó készüléke egy 120Hz-es AMOLED kijelzőt, és egy Snapdragon 855 Plus chip-et kapott, valamint 6000 mAh kapacitású az akkumulátora. Ez a játékra tervezett készülék már csak pár lépésre van attól, hogy megkapja a legújabb Android mobil operációs rendszert. Az Asus elsőként egy zárt csoport számára engedélyezi az Android 10 béta tesztet. Ezt követően más felhasználók is kipróbálhatják a rendszert, végül pedig a stabil Android 10 mobil operációs rendszer is elérhető lesz az Asus ROG Phone 2 felhasználók számára.

Ahhoz, hogy valaki béta tesztelő lehessen az alábbiaknak kell megfelelni:

  1. Rendelkezned kell egy Asus ROG Phone 2 készülékkel (ZS660KL).
  2. Aktív ZenTalk fórum látogatónak kell lenned.
  3. Bele kell egyezned abba, hogy az okostelefonod részletei megosztásra kerüljenek (beleértve az IMEI és a szériaszámot).
  4. Bele kell egyezned abba, hogy a béta tesztelés eredményeiről beszámolókat küldesz az Asus-nak.

Amennyiben elfogadtad a béta program feltételeit egy új csoportba kerülsz, melynek szabályai eltérnek a publikus béta tesztelőinek szabályaitól: nem hagyhatod ki a béta verziókat, illetve a vállalat elvárja, hogy bizalmasan kezeld a programot (és annak minden részletét).

Ha ezeket a feltételeket képes vagy teljesíteni és nem jelentenek problémát számodra a tajvani vállalat szabályai, akkor ezen a linken tudsz feliratkozni. A zárt béták esetében általában nem túl sok a nyitott hely, ezért érdemes lehet minél hamarabb jelentkezni, ha elsőként akarod megtapasztalni az Asus ROG Phone 2 képességeit az Android 10 rendszerrel.

Forrás: Android Police

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése