Felugró szelfikamerával érkezett a legújabb középkategóriás Huawei

Tech Hírek   |   2019.11.13 - 19:00   |   Írta: SzavaRicsi   |   380
13. nov Felugró szelfikamerával érkezett a legújabb középkategóriás Huawei

Íme a FullView kijelzős, pop-up kamerás Huawei Y9S.

Motorikusan felugró szelfikamerával debütál a Huawei Y-széria legújabb mobilja Irakban. Előnyei között a tripla hátlapi kamerát, FullView kijelzőt és notch nélküli kialakítást is felsorolhatja az egyelőre régióhoz kötött Y9S.

A Huawei új üdvöskéje ráadásul más impozáns adatokkal is igyekszik kecsegtetni a jóval árérzékenyebb piacnak. A már említett notcch nélküli FullView kijelző 6,59”-os képátlóval és FullHD+ felbontással érkezik, körbe vékony kerettel, ami az androidos mobilokhoz híven alul kicsit megvastagodik. A készülkház egy Kirin 710F lapkészletet rejt magában, ma is elfogadható, középkategóriás teljesítménnyel, amihez 6 GB RAM és 128 GB belső tárhely társul. Utóbbi microSD-vel bővíthető, akár 512 GB-nyi kapacitással is.

A lehető legerősebb üzemidő érdekében az áramellátásról egy 4000 mAh-ás akkumulátor gondoskodik, ami USB Type-C-n keresztül 10W-tal tölthető, a vízállóság hiányában pedig még jack csatlakozó is került az új Huawei-re. Az ujjlenyomat-olvasó nem került be a képernyő alá, ám a hátlapon sem érdemes karikát keresnünk, hiszen az ezúttal a mobil egyik szélén kapott helyet.

A hátlapi háromkamerás rendsze főszenzorja egy 48 megapixeles egység, f/1,8-as rekesszel, amit egy 8 MP-es ultrawide, illetve egy 2MP-es mélységérzékelő szenzor egészít ki. Ha szelfi módra váltunk, akkor egy 16 megapixeles, f/2,2-es kamera ugrik fel elénk a mobil tetejéről.

Az Android 9.0-át és EMUI 9.1-et futtató Y9s nagy előnye, hogy még az összes fontos Google-szolgáltatás fut rajta, ráadásukl az ára sem borsos, hiszen Irakban durván 72 ezer forintért kerül a piacra az új Huawei.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése