Hazánkban az LG triplakijelzős új mobilja

Tech Hírek   |   2019.12.02 - 09:37   |   Írta: L Ferenc   |   1522
02. dec Hazánkban az LG triplakijelzős új mobilja

Megkezdődött az LG G8X ThinQ okostelefon hivatalos magyarországi forgalmazása.

Már Magyarországon is kapható az LG legújabb G-szériás, csúcskategóriás okostelefonja, az LG G8X ThinQ. A készülék különlegessége a továbbfejlesztett dupla kijelző (Dual Screen), amely 360 fokban, a felhasználó igényei szerint csatlakoztatható a telefonhoz. A 250 ezer forintos listaárú G8X ThinQ ezenkívül rendelkezik egy kisebb külső kijelzővel is, amin a telefon kinyitása nélkül láthatjuk többek közt a dátumot, időt és az akkumulátor állapotát. Az új készülék az LG októberben debütált 5G-képes V50ThinQ modellje után a második többkijelzős telefon a magyar piacon.

A 2019-es, szeptemberi IFA kiállításon debütált készülékkel a felhasználók két azonos méretű kijelzőn két különböző feladatot kezelhetnek egyidejűleg, például csetelhetnek miközben videót néznek, vagy az egyik képernyőn e-mailt írhatnak, miközben a másikon egy prezentációt néznek, tehát sokkal gyorsabban és kényelmesebben navigálhatnak, kereshetnek, dolgozhatnak és kommunikálhatnak.

Míg a Dual Screen korábbi verziója két szögben volt alkalmazható, az új változat 360 fokban, a felhasználó igényei szerinti szögben használható, így 120 fokos használattal ideális például a mobilos játékokhoz, 140 fokban minilaptopként használható, de teljesen a telefon mögé is hajtható. Ha nincs szükség a második képernyőre, az elegáns kialakítású G8XThinQ egyszerűen kivehető a Dual Screen tokjából.

A Snapdragon 855 chipsetes újdonság kapcsán említést érdemel továbbá a 6 GB RAM, a 128 GB flashmemória, a 32 megapixeles szelfikamera, illetve a 12+13 megapixeles hátoldali kamerák. Az Android 9.0 szoftveres készülék energiaellátásáról egy 4000 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése