Magyarországon a méregdrága Samsung Galaxy Fold

Tech Hírek   |   2019.12.04 - 11:01   |   Írta: L Ferenc   |   325
04. dec Magyarországon a méregdrága Samsung Galaxy Fold

A flexibilis kijelzős szuperdrága high-end telefon hamarosan hazánkba érkezik.

A Samsung hazai képviselete hivatalosan bejelentette, hogy a Galaxy Fold december 15-től a készlet erejéig Magyarországon is elérhető lesz a felhasználók számára. A Kozmosz Fekete és Űrezüst színekben elérhető, hajlékony kijelzős újdonság árcéduláján 695990 forintos összeg olvasható. 

A Samsung Galaxy Fold tulajdonosoknak 1 éves Extra Kijelző Védelmet biztosít Magyarországon a gyártó, azaz a vásárlástól számítva 1 éven belül kedvezményesen javítják a telefon kijelzőjét. 

Mivel a Samsung Galaxy Fold a készlet erejéig lesz elérhető, ezért akik biztosítani szeretnék maguknak a készüléket, 2019. december 2-9. között előregisztrálhatnak a https://samsung.com/hu/smartphones/galaxy-fold/pre-registration/ weboldalon. Akik december 9-ig jelezték előregisztrációs szándékukat és Samsung Galaxy Fold okostelefont vásároltak, autós dokkolót igényelhetnek a telefonjuk mellé a Samsung Members alkalmazáson keresztül .

A telefon összecsukott állapotában azonnal elérhetők a legfontosabb alkalmazások és funkciók a külső kijelzőn, kihajtva pedig korlátlan multitasking lehetőségeket biztosít a 7,3 colos Infinity Flex Display.

Az elmúlt hónapokban a Samsung folyamatosan fejlesztette a sokat késett készüléket, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt biztosítsa a vásárlók számára. A vállalat teljeskörűen felülvizsgálta a Galaxy Fold formatervezését és végrehajtotta a szükséges fejlesztéseket.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése