Kevesebb pornót néznek az androidosok, mint az iPhone-osok

Tech Hírek   |   2019.12.12 - 09:25   |   Írta: SzavaRicsi   |   2794
12. dec Kevesebb pornót néznek az androidosok, mint az iPhone-osok

A PornHub most csúnyán lebuktatta az iPhone-osokat!

A PornHubra évente számíthatunk, ha érdekes, olykor mókás statisztikákat szeretnénk olvasni a világ felnőttfilm-nézési szokásairól. A kanadai 18+-os weboldal idén is előállt az éves statisztikai adataival, és az operációs rendszereket tekintve lebuktak az iPhone-osok, hiszen mint kiderült, az almás rendszer felhasználói többet látogatják a pornóoldalt, mint az androidosok.

A PornHub adatai alapján ugyanis a mobilos felhasználóik 52,8%-a iPhone-ról néz videókat, míg az androidos tábor velük szemben csak 46,6%-os arányt ér el. Idén egyébként valamelyest megcsappant az Androidról látogatók száma, hiszen 14%-kal kevesebb androidos eszköz lépett fel az oldalra. Eközben az iOS-es látogatószám 19%-ot nőtt.

A kanadai oldal szerint erről legfőképpen India tehet, ahonnan rengeteg látogatót jegyez a PornHub, ám a kormány elkezdte letiltani a pornóóoldalakat bizonyos internetelőfizetők számára. Tavaly még az oldal látogatói listájának harmadik helyén állt India, míg idénre a 15 helyre csúszott vissza.

A mobilböngészők esetében a Chrome volt a favorit, hiszen a forgalom 41,1%-a ebből érkezett, míg az Apple-nél hivatalos Safari csak 40,1%-ot ért el. A kanadaiak ráadásul a konzolosokat is lebuktatták, hiszen egy grafikonból az is kiderült, hogy Playstationön határozottan több felnőttfilmet néznek az emberek (51,5%), mint Xbox-on (34,7%).

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése