Koncepcióautót villantott a Sony

Tech Hírek   |   2020.01.08 - 20:39   |   Írta: ARPII   |   526
08. jan Koncepcióautót villantott a Sony

A PlayStation és a mobilok mellett most egy új téren is kipróbálta magát a japán cég.

A 2020-as CES-en mindig vannak meglepetések, de ettől még nekünk is leesett az állunk. A Sony ugyanis bemutatta a Vision S névre keresztelt koncepcióautóját, amiben láthatjuk a cég legfrissebb autóiparban használatos technológiáit. Az jármű több mint harminc, a gyártó által készített CMOS szenzorral lett felszerelve, amik az autonomitást segítik majd elő.

 

Természetesen belülről sem spórolták ki a technológiát, ugyanis egy 360 fokos "Reality Audio" szórakoztató rendszer is helyet kapott az autóban. A Sony bevallása szerint nagy hangsúlyt fektet a mobilitás jövőjébe, éppen ezért dolgoztak össze számos neves gyártóval a szcénában, hogy létrehozzák ezt a jövőbe mutató elképzelést.

 

Sajnos ennél sokkal többet nem tudhattunk meg a cég autójáról, de persze ez nem is meglepő. A Las Vegas-i CES-en sok gyártó csak azért mutat be egy-egy koncepció terméket, hogy reprezentálja azt az irányvonalat amerre a cég a jövőben haladni fog. Ti mit gondoltok a Sony koncepcióautójáról? Írjátok meg nekünk kommentben!

 

Forrás: InterestingEngineering

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése