120 Hz-es kijelzőt kap a Poco új készüléke

Tech Hírek   |   2020.01.27 - 21:03   |   Írta: Máté Gergő   |   364
27. jan 120 Hz-es kijelzőt kap a Poco új készüléke

Február 4-én debütál a Poco X2.

Eredetileg Poco F2 néven pletykáltak róla.

A Poco F1-et követően mindenki arra tippelt, hogy a gyártó új zászlóshajója folytatja ezt a szériát és Poco F2-ként fog megjelenni. Most azonban egy új bemutató oldal és egy hivatalos céges Twitter oldal is megerősítette, hogy Poco X2 néven érkezik az új zászlóshajó. Csupán néhány részletet közölt a gyártó, viszont az egyik kiemelkedő újdonság ezek közül, hogy a készülék egy "extrém képfrissítési rátával" rendelkező kijelzővel lesz felvértezve. Emellett egy Sony IMX 686 kamera szenzort és egy eddig meg nem nevezett Qualcomm SoC-ot is fog kapni az okostelefon.                                                                                                 

                                                                                                                                                                           

További pontos specifikációval nem szolgálhatunk, de abban biztosak vagyunk, hogy a Sony IMX 686 kihasználásához egy komolyabb processzorra lesz szükség. Az egyik esélyes jelölt a Qualcomm Snapdragon 865 lehet, de szóba kerülhet még a Qualcomm Snapdragon 765/G is. Ezek közül mindkét processzor esetében szükség lehet hőelvezetésre, ami manapság már nem számít ritka dolognak.

A Poco X2 rendelkezik majd 3,5 mm-es jack csatlakozóval és valószínűleg gyorstöltési módot is fog kapni. Ezek nem számítanak hatalmas extráknak, viszont marketing szempontból a Poco szinte kötelezve volt ezeket is beépíteni az új zászlóshajójába.                                                                                                                                                                                                

                                                                                                                                                                             

Már csak alig egy hét választ el minket attól, hogy a Poco X2 debütáljon, de a legtöbb pletyka szerint a készülék a debütálás után nem lesz még jó ideig megrendelhető. Kíváncsian várjuk, hogy a pletykák ezúttal megállják-e a helyüket, vagy a Poco-nak (eltérően más gyártóktól) sikerül megőriznie a titkait.

 

Forrás: AndroidPolice

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése