Android 10 és One UI 2 frissítést kapott a Samsung Galaxy S9

Tech Hírek   |   2020.01.28 - 20:46   |   Írta: Máté Gergő   |   920
28. jan Android 10 és One UI 2 frissítést kapott a Samsung Galaxy S9

Egy fontos frissítés szétterjedését jelezték az Egyesült Államokban.

Újabb készülék kapta meg az Android 10 rendszert

A Samsung frissítési terveiben szerepelt a Samsung Galaxy S9 és a Samsung Galaxy S9+ készülékekhez az Android 10 és a One UI 2 frissítés elkészítése, de végül a vártnál hamarabb indították útjára a frissítéseket. Ez a dél-koreai gyártó első olyan készüléke a 2018-ban kiadott okostelefonok közül, amely megkapta a frissítést. Összehasonlítva a Samsung Galaxy S10 nagyon lassan kapta meg a frissítést, de szerencsére már elérhető Európában és az Egyesült Államokban.

Mostanra viszont a Reddit felhasználók Németországból, Litvániából, Spanyolországból és az Egyesült Államokból is jelezték, hogy megérkezett az Android 10 frissítés a Samsung Galaxy S9 készülékükre.

Az említett frissítés tartalmazza a januári biztonsági frissítést is, ami nagyjából 1,8-2 GB helyet foglal készüléktől függően. Ez a frissítés olyan funkciókat hoz a Samsung Galaxy S9 tulajdonosoknak, mint a sötét mód (dark mode), a gesztusvezérlés, fejlesztett megosztás és sok egyéb hasznos funkciót. Ezen felül a dél-koreai gyártó még sok izgalmas funkcióval látta el a készülékeit, mint például a beépített képernyő felvételek készítése, illetve a gyors beállítások változtatásának lehetősége és emellett a frissítés néhány animáció javítást és rendszerstabilitáshoz szükséges javítást is tartalmaz.                                                                 

                                                                                                                                                                               

A dél-koreai vállalat áprilisig tervezi az új szoftver szétterjesztését, tehát készülék változattól függően lesznek olyanok, akiknek még várniuk kell. Természetesen érdemes ellenőrizni, hogy a rendszerfrissítés elérhető-e már az okostelefonon. A türelmetlenebbek ellenőrizhetik a SamMobile firmware oldalán, hogy elérhető-e már a saját készülékükre a frissítés. Amennyiben igen, akkor bátran letölthetik és telepíthetik, viszont azzal számolniuk kell, hogy az új verzió telepítése ebben az esetben adatvesztéssel járhat.

Forrás: AndroidPolice

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése