Hazánkba érkezett a Honor 9X

Tech Hírek   |   2020.02.04 - 10:05   |   Írta: L Ferenc   |   222
04. feb Hazánkba érkezett a Honor 9X

Megkezdődött az elérhető árú új okostelefon hivatalos magyarországi forgalmazása.

A Honor bejelentette, hogy mostantól Magyarországon is elérhető a 9X okostelefon. A 6,59 colos FullView kijelzővel rendelkező eszköz megfizethető áron kínál 48 megapixeles hátsó triplakamera-rendszert és 16 megapixeles pop-up szelfikamerát.

A rejtett felugró kamera nem foglal helyet a kijelzőn, mégis mindig készen áll a fotózásra. Szelfizésnél a kamera automatikusan, egy másodperc alatt felugrik, majd visszahúzódik, ha már nem fotózunk tovább, ezenkívül strapabíró, és akár 15 kilogrammos terhelést is elbír. 

A hátlapi kamerarendszer egy mélységélességet megállapító 2 megapixeles kamerából, egy 48 megapixeles főkamerából és egy 8 megapixeles nagylátószögű kamerából áll. Az AIS technológia (mesterséges intelligencia által vezérelt stabilizáció) gyenge fényviszonyok közt is jó minőségű fényképeket eredményez, az AI videó stabilizációnak köszönhetően pedig a Honor 9X menet közben is stabil videók készítésére képes. 

Az éjfekete és zafírkék színekben készülő, 4 GB RAM-os, illetve 128 GB flashmemóriás Honor 9X 69990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron kapható.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése