Magyarországon is kapható a Samsung Galaxy Z Flip

Tech Hírek   |   2020.02.21 - 13:03   |   Írta: L Ferenc   |   1753
21. feb Magyarországon is kapható a Samsung Galaxy Z Flip

A dél-koreai gyártó második hajlékony kijelzős készüléke mától vásárolható meg itthon.

A Samsung bejelentette, hogy az idei Galaxy S20-as csúcskészülékekkel együtt nemrégiben leleplezett Galaxy Z Flip 2020. február 21-től, vagyis a mai naptól kezdve Magyarországon is elérhető. A tavaly debütált és ugyancsak flexibilis kijelzős Galaxy Foldnál olcsóbb készülék hivatalos listaára 535900 forint.

A kompakt púdertartó méretű telefon különleges Tükör Lila és Tükör Fekete színekben kapható, és akár egy színházi táskába is könnyedén belefér. A Galaxy Z Flip összecsukott állapotban is ellátja a felhasználót a legfontosabb információkkal, hisz apró külső kijelzőjén értesítések, üzenetek és telefonhívások is megjeleníthetők, miközben a külső kamerát használva szelfit is lehet készíteni a kompakt képernyővel. 

A különleges, összehajtható készülék zsanérjainak köszönhetően szinte bármilyen helyzetben stabilan az asztalra helyezhető, így nem szükséges külön állványt használni a professzionális minőségű képek és videók rögzítéséhez, amelyek a továbbfejlesztett kezelői felületen keresztül egyszerűen oszthatók meg bármely közösségi oldalon.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése