Új videó a Google Pixel 4a készülékről

Tech Hírek   |   2020.03.10 - 21:11   |   Írta: Máté Gergő   |   156
10. márc Új videó a Google Pixel 4a készülékről

Néhány fontos specifikációs adat is kiderült.

Videón a Google újdonsága.

A tegnapi napon néhány nem túlzottan jó minőségű kép szivárgott ki a Google Pixel 4a készülékről. Az alábbiakban megtekinthetitek ezeket a képeket:                                                                                                                           

 

  

                                                                                                                                                                                     

A mai napon pedig egy kubai techblogon, a TecnoLike Plus oldalán jelent meg egy hat és félperces spanyol nyelvű áttekintő videó, amelyben leleplezik a készüléket.

A Google Pixel 4a készülék hátulja műanyag és egy ujjlenyomat olvasót is elhelyeztek rajta. A nagy kameramélyedés ellenére csak egy darab 12 megapixeles kamerát és egy LED villanót kapott. A tesztek alapján a kamera minősége nagyon jó, ami őszintén szólva el is várható egy Google Pixel készüléktől.

A készülék eleje sokkal modernebbnek tűnik, mint a Google Pixel 4. A kistesó kameraszigete a készülék bal sarkában kapott helyet. Ennek a kamerának a felbontása (a pletykák szerint) 8 megapixeles. Az okostelefon 5,81 hüvelykes, a felbontása 1080x2340 pixeles (443 PPI) és a kijelző 60 Hz-es. A Google Pixel 4a készülék alján egy USB-C csatlakozó található, a ki/be kapcsoló gomba és a hangerőszabályozó a készülék jobboldalán kapott helyet. A készülék tetején egy 3,5-ös jack csatlakozót is találunk.                                                                                                                                                                   

                                                                                                                                                                                   

A benchmark applikációnak hála több tulajdonságra is fény derült. A Google Pixel 4a készülék egy Snapdragon 730 CPU-t kapott, valamint 6 GB memóriát és 64 GB nem bővíthető tárhelyet. Az okostelefon akkumulátorának kapacitása 3080 mAh. Egyelőre nem tudjuk, hogy lesz-e nagyobb tárhellyel ellátott változat. SIM kártya támogatás tekintetében két SIM-re számíthatunk, de egyelőre nem világos, hogy a második fizikai, vagy virtuális SIM-et takar.

A kubai techblog szerint az új okostelefont egy Techno Fanaticos nevű üzletben tekintették meg, de azt nem részletezték, hogy ez hogyan lehetséges a debütálás előtt. A TecnoLike szerint a készülék ára 500 dollár lesz.

Forrás: Android Police

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése