Nevében és logójában is megújul a Telenor

Tech Hírek   |   2020.06.09 - 11:50   |   Írta: N Marcell   |   632
09. jún Nevében és logójában is megújul a Telenor

Az új név viszont nem a Pannon lesz, úgy néz ki.

A tulajdonosváltás miatt legkésőbb 2021 első feléig használhatja a magyar szolgáltató a Telenor nevet, mivel az a korábbi tulajdonoshoz, a norvég anyavállalathoz tartozik. Az új tulajdonos valószínűleg nem akarja az utolsó pillanatig halogatni az átnevezést, ezért már javában folynak az ezzel kapcsolatos munkálatok.

Bizonyára sokan örültek volna annak, ha visszatér a régi Pannon márkanév, de nagy valószínűséggel nem ez lesz a helyzet. 

Állítólag a “Laa.” névre van a legnagyobb esély (igen, így ponttal a végén).

Az új tulaj már piackutatásokat is végzett, hogy milyen lenne a fogadtatása ennek a névnek, amit egyébként egyszerre több országban is bevezetnének. A HWSW szerint a megkérdezetteknek bizonyos új arculati elemeket is megmutattak, többek között egy új logótervezetet, ami nem túl markánsan, de azért eltér a jelenlegitől.

További bizonyíték a Laa. névre, hogy minden érintett országban lefoglalták az ehhez kapcsolódó domain nevet, köztük a laa.hu-t is.

Egyébként a már említett PPF csoport csak többségi tulajdonosa a magyar szolgáltatónak, tavaly a magyar állam is 25%-os tulajdonrészt szerzett az Antenna Hungárián keresztül (ami egy állami cég).

via NapiDroid

Telenor függő, illetve független használt telefonok a HasználtAdndroidon

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése