Ezzel a PDF szerkesztővel könnyebb lesz az iskola és a munka is [videó]

Tech Hírek   |   2020.06.25 - 16:49   |   Írta: ARPII   |   110
25. jún Ezzel a PDF szerkesztővel könnyebb lesz az iskola és a munka is [videó]

Hasznos segítség lehet bárki számára.

Az elmúlt időszak nem volt könnyű, hiszen sokan otthonról kellett hogy dolgozzanak vagy tanuljanak. Meg kellett barátkozni a számítógéppel, és a rajta lévő programokkal. A HiPDF pedig éppen az ilyen feladatok elvégzésében segít, ugyanis így könnyebb lesz majd megcsinálni egy iskolai beadandót, vagy éppen egy munkahelyi beszámolót.

 

A HiPDF alapvetően egy webes PDF szerkesztő, most viszont megjelent az asztali alkalmazásuk is, amivel még több és komolyabb feladatokat tudunk majd elvégezni. Emellett viszont minden funkció elérhető a webes felületen is, így nem maradunk le semmi jóról.

 

Az alkalmazást kényelmesen le tudjuk tölteni a weboldalukról, teljesen ingyen. Az első pontban PDF fájlt tudunk átkonvertálni más formátumba, ezt alul tudjuk kiválasztani. Lehet Word, Excel, PowerPoint, kép, Txt vagy akár HTML formátum is, attól függ mire van szükségünk.

Ezután titkosítani is tudjuk a fájljainkat, így csak az tudja majd megnyitni őket, aki rendelkezik az általunk megadott jelszóval. Így nem csak a sztámítógépünkön lévő jelszóval tudjuk védeni az adatainkat, de a különösen személyes vagy munkahelyi dukomentumokat akár még egyszer levédhetjük, egy egyedi jelszó megadásával.

 

Ha túl nagy lenne a fájl, akkor le is tudjuk csökkenteni a méretét akár 50-60%-al is, és itt nem egy tömörített fájl fog létrejönni, amit ki kéne csomagolni, vagy egyéb bonyolult műveleteket elvégezni ahhoz hogy meg tudjuk majd nyitni. A HiPDF-nél egyszerűen csak berakjuk a kívánt fájlt, és utána már nyithatjuk is meg bármilyen különösebb művelet nélkül.

A webes és az asztali verzió is teljesen ingyenes, amiben minden menüponthoz hozzá tudtok férni. Ha viszont ki szeretnétek maxolni az összes funkciót, akkor a Pro verzióhoz most hoztunk Nektek 60% kedvezményt, így kevesebb mint féláron tudtok majd hozzájutni.

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése