Nálunk is kapható lesz a nagy sikerű Xiaomi Mi 11

Tech Hírek   |   2021.01.31 - 13:28   |   Írta: N Marcell   |   320
31. jan Nálunk is kapható lesz a nagy sikerű Xiaomi Mi 11

Korábban csak a gyártó hazájában, Kínában volt elérhető, azonban nemsokára érkezik a csúcsmodell Global verziója.

A nagy sikerű kínai megjelenés után a Xiaomi Mi 11 hamarosan a nemzetközi piacot is meghódíthatja. A vállalat nemrég bejelentette, hogy mikor érkezik a csúcsmodell Global verziója, ami Európában is kapható lesz.

A Xiaomi 2021 február 8-án, itteni idő szerint délután 13:00-tól tart egy bemutató eseményt, amelyen debütál az új MIUI 12.5 felület Global kiadása, valamint a Xiaomi Mi 11-ből is leleplezik a nemzetközi piacokra szánt modellt. A készülék alapvetően megegyezik majd a kínai verzióval, minimális regionális eltérések lehetnek, főleg szoftveresen, illetve az is kérdéses még, hogy az európai vásárlók számára is biztosítani fogják-e ingyen a töltőt azoknak, akik igényt tartanak rá.

 

 

A Xiaomi Mi 11 hivatalos európai árát is a bemutatón fedik majd fel, de a hírek szerint 800 euró környékén fog startolni a készülék, ami 286 ezer Ft. Ez persze még messze nem biztos, várjuk ki a végét.

 

Xiaomi Mi 11

 

Arról egyelőre nem érkezett hír, hogy a Mi 11-gyel együtt bemutatnak-e más készülékeket is. Számítunk egy Mi 11 Pro verzióra gyorsabb töltéssel és periszkópos telefotó kamerával, de még nem tudni, hogy ez is kapható lesz-e Európában.

Forrás: NapiDroid 

Kapcsolódó cikkek: 
Kommentek megjelenítése