Népszerű telefonszámos appok Android eszközökre!

Tech Hírek   |   2021.03.05 - 14:28   |   Írta: Admin   |   216
05. márc Népszerű telefonszámos appok Android eszközökre!

Az okostelefonok elterjedésével a különböző ingyenes vagy fizetős applikációk jelentősen megnövekedtek.

Az ismert Androidos áruházakban (pl.: Google Play Store) rengeteg ilyen alkalmazást találhatunk. Ugyanakkor fontos tisztában lenni, hogy inkább az appok minőségére és ne a mennyiségre helyezzük a hangsúlyt.  Az Android operációs rendszer egy mobil operációs rendszer, amelyet a Google fejlesztett ki, és elsősorban érintőképernyős eszközökhöz, mobiltelefonokhoz és táblagépekhez használjuk. 

A Google Android-szoftvereket szintén alkalmaz a televíziókban, az autókban és a karórákban - ezek mindegyike egyedi felhasználói felülettel rendelkezik. Mivel Google-termékként fejlesztették ki, az Android-felhasználók lehetőséget kapnak arra, hogy mobileszközeiket összekapcsolják más Google-termékekkel, például felhőtárral, e-mail platformokkal és videoszolgáltatásokkal.

 

Ingyenes alkalmazások a világhálóról?

Az alkalmazások letöltésének a Google kereső a legjobb módja, ha épp nem a már említett áruházból akarunk néhányat beszerezni. Ahogy a Telefonszám tudakozó javasolta – számos programról rövid leírást kapunk még a „download” gomb kattintása előtt: így eldönthetjük, hogy mennyire fontos számunkra az adott applikáció.

 

A legnépszerűbb appok Androidos készülékekre

Telefonkövető - Ingyenes Magyar Alkalmazás

Néhány évvel ezelőtt nagyon kevés hazai fejlesztésű app létezett, szerencsére számuk hónapról-hónapra nő, a különböző startup cégek elterjedésének köszönhetően.  A telefonszám tracker egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a mobiltelefon helyének nyomon követését. Ehhez mindkét telefonra telepítenie kell az alkalmazást, mindig a követni kívánt személy engedélyével, majd beírjuk az adott személy kódját az alkalmazásba, és így megkereshetjük őket. Jelentősége igen fontos az idősebbeknél, akik már fontos telefonhasználók, és esetünkben egy vásárlás során hasznos lehet az app.  

A fejlesztők tisztában vannak azzal, hogy az alkalmazás telepítése nem egyszerű, hiszen alapból két eszközre kell letölteni, viszont az appban lévő útmutató segítségével már könnyű a rendszer kezelése.  A mobilok helyének meghatározása az elveszett vagy ellopott okostelefon helyének meghatározása szempontjából is fontos. Így, ha elveszítjük az egyiket, mindig ellenőrizhetjük a másik telefon hollétét. További előny, hogy az akkumulátor kímélő a program, így csak akkor használja mobilunk akkuját, ha épp fut. 

Hátránya, hogy minden engedélyhez kötött, vagyis maga a felhasználható adhatja meg a kódot annak a személynek, akit „követni” szeretnénk.  Ezért nagyon fontos, hogy mindenképpen ismerjük a másik embert.

Telefonszám kereső 

 
Kommentek megjelenítése