Hibás a Samsung Galaxy S20 kijelzője?

Tech Hírek   |   2021.07.14 - 14:19   |   Írta: Máté Gergő   |   299
14. júl Hibás a Samsung Galaxy S20 kijelzője?

Egyre többen tapasztalják a Galaxy S20 kijelzőhibáit.

Nem számít újdonságnak, hogy időnként hibákról számolnak be a dél-koreai gyártó kijelzőivel kapcsolatban. A Samsung Galaxy S20 készülékeket idáig elkerülték a tömeges hibabejelentések. Most viszont egyre több bejelentés érkezik olyan kijelző hibákról, melyek miatt a készülék használhatatlan lett.

Az első visszajelzéseket a Samsung Galaxy S20+ és a Samsung Galaxy S20 Ultra kijelzőivel kapcsolatban májusban küldték a vállalatnak. Azonban ezek még nem tömegesen érkeztek. A bejelentések csíkozódási hibáról számoltak be, amelyek fehér vagy zöld kijelzőn hatványozottan rosszabb láthatóságot eredményeztek.

 

 

A Samsung egyik fórumán tevékenykedő moderátor azt javasolta, hogy indítsuk újra biztonsági módban a készüléket. Azonban többen visszajeleztek, hogy ez a módszer egyáltalán nem, vagy csak részlegesen oldotta meg a problémát.

Más felhasználók visszajelzései alapján a problémát csak a kijelző teljes cseréje oldotta meg. A cserét viszont nem minden szervizben érvényesíthették a Samsung Galaxy S20 tulajdonosok.

 

Forrás: Android Police

 
Kommentek megjelenítése