Felbukkant az Amazonon a Samsung Galaxy Watch4

Tech Hírek   |   2021.07.15 - 11:43   |   Írta: Máté Gergő   |   184
15. júl Felbukkant az Amazonon a Samsung Galaxy Watch4

Egy kanadai viszonteladó oldalán jelent meg.

Az Android rendszerű okosórák és egyéb viselhető eszközök jövője egyre kecsegtetőbb, de sok minden múlik az olyan csúcskészülékek sikerein (vagy éppen bukásain) is, mint amilyen a Samsung Galaxy Watch4.

A dél-koreai gyártó új okosórája lesz az első olyan eszköz, ami a Samsung által testreszabott Wear OS rendszert fogja használni. Emiatt a Wear OS és a Samsung okosórák rajongói is komoly figyelmet fordítanak az új Samsung Galaxy Watch4-re. 

A legfrissebb hírek szerint egy kanadai viszonteladó Amazon oldalán bukkant fel a Samsung Galaxy Watch4. Az alábbi képekről a német WinFuture.de nevű blog számolt be. Az új fotók nem okoztak hatalmas meglepetést, hiszen eddig is tudtuk, hogy milyen dizájnra számíthatunk. A dél-koreai gyártó nem rugaszkodott el túlzottan a korábbi modellek formavilágától. A képeken inkább az árazás és a megjelenési dátum az érdekes. A hirdetés alapján a Samsung Galaxy Watch4 augusztus 27-én fog debütálni és 310-464 dollárba fog kerülni.

 

 

Az árak valószínűleg kanadai dollárban értendők. Egy megközelítőleges váltás szerint a legolcsóbb modell 248, a legdrágább pedig 371 amerikai dollár lenne.

A Samsung Galaxy Watch4 után a Fossil és a Fitbit új verziójú Wear OS rendszerű eszközeinek érkezésére is számíthatunk.

 

Forrás: Android Police

 
Kommentek megjelenítése