A OnePlus 6 és a OnePlus 6T ismét csak egy frissítést kapott Android 11 helyett

Tech Hírek   |   2021.07.21 - 14:19   |   Írta: Máté Gergő   |   196
21. júl A OnePlus 6 és a OnePlus 6T ismét csak egy frissítést kapott Android 11 helyett

A júliusi OxygenOS 10.3.12 frissítés csak néhány biztonsági javítást tartalmazott.

Jelenleg mindenki az Android 12 rendszer új funkcióira és frissítési lehetőségeire kíváncsi. Azonban a OnePlus továbbra is a régebbi készülékei Android 11 rendszerre történő átállására koncentrál. A OnePlus 6 és a OnePlus 6T első nyílt bétája az OxygenOS 11-hez néhány héttel ezelőtt jelent meg. 

Viszont azok a felhasználók, akik az OxygenOS11 hivatalos verziójára várnak, még nem örülhetnek igazán. A legújabb OxygenOS 10.3.12 frissítés csupán néhány biztonsági javítást tartalmaz.

Ezek a javítások ugyan hasznosak, de a OnePlus eléggé nehezen értelmezhető és rövid changelog-ot adott ki hozzájuk, amiből nem könnyű kitalálni, hogy pontosan miket módosítottak. A leírás szerint a rendszer stabilitását is sikerült növelni a javítással és néhány kisebb hibát is kijavítottak. Sajnos azonban ez minden.

Azonban a legnagyobb fejlesztési erőforrás valószínűleg az OxygenOS 11-es verzió előkészítésére megy el (hiszen már nagyon közel járhatnak hozzá). Emiatt pedig kisebb hiányosságnak tűnik, hogy ilyen kevés dolgot tartalmazott a frissítés.

Az OxygenOS frissítésének szétterjedése már megkezdődött a OnePlus 6 és a OnePlus 6T készülékeken. A tervek szerint néhány napon belül már mindenki számára elérhetővé fog válni.

A hivatalos changelog itt tekinthető meg.

 

Forrás: Android Police

 
Kommentek megjelenítése