A Google Pixel Buds frissítése javítja a hangerő problémákat

Tech Hírek   |   2021.09.02 - 10:39   |   Írta: Máté Gergő   |   221
02. szept A Google Pixel Buds frissítése javítja a hangerő problémákat

A Google Pixel Buds A-series új frissítése megszabadít minket az ismert hangerő problémáktól.

A Google remek munkát végzett a 2020-as Pixel Buds fülhallgatókkal, azonban ezek drasztikusan lecsökkentették a Pixel Buds A-series árát. Ez persze jó hír a vásárlók számára, de félő volt, hogy a Pixel Buds A-series emiatt kevesebb törődést fog kapni.

Szerencsére a Google-nél felfigyeltek a Pixel Buds A-series hibáira. Ezek közül is a legjelentősebb a hangerő beállításokat érintő bug volt. Egy Google Support-ra érkezett közösségi üzenet szerint a Google a 233-as verzióban javította az ismert hangerő hibát és tíz napon belül megkezdődik a javítás szétterjedése.

A hibajelenség sokakat érintett, de erről pontos adatok nem állnak rendelkezésre. A felhasználói panaszokban az szerepelt, hogy a maximális hangerő is túl halk volt a Pixel Buds A-series fülhallgatókkal. A javítás egy bug fix csomag kereteiben érkezik majd és további stabilitással kapcsolatos módosításokat is tartalmaz (ezt viszont szinte minden changelog-ba beleírják manapság, viszont részletezni nem részletezte a Google sem, hogy pontosan milyen változásokat eszközöltek).

Azoknak a Google Pixel tulajdonosoknak, akik Android 10 és újabb rendszereket használnak a Beállítások > Csatlakoztatott eszközök menüben (Settings > Connected devices) található a Pixel Bud beállítások opció, ahol ellenőrizhetik a frissítéseket. 

Azoknak, akik Google Pixel okostelefon helyett más eszközzel használják a Pixel Buds fülhallgatóikat, a hivatalos Pixel Buds applikációban frissíthetnek új verzióra.

A Google Pixel Buds applikáció ingyenesen letölthető a Google Play Áruházból.

 

Forrás: Android Police

 

 
Kommentek megjelenítése