Renderképeken a Samsung Galaxy S22 és Galaxy S22+

Tech Hírek   |   2021.09.27 - 10:52   |   Írta: Máté Gergő   |   543
27. szept Renderképeken a Samsung Galaxy S22 és Galaxy S22+

A kiszivárgott renderképek alapján a Galaxy S22 jobban fog kinézni, mint a Galaxy S22 Ultra.

A nemrég kiszivárgott Samsung Galaxy S22 Ultra renderképek nem sokaknak nyerték el a tetszését. A kamerák elhelyezkedése, valamint az okostelefon dizájn elemei túlzottan eltértek a megszokottól és ez egyesek szerint nem jó irány. Az alábbi képen jól láthatók a különbségek:

 

 

Jó hír, hogy újabb renderképek jelentek meg a 91Mobiles, Zouton, és a OnLeaks oldalán. Az új renderképeken szereplő Samsung Galaxy S22 és Samsung Galaxy S22+ már egy jóval megszokottabb "Samsung Galaxy" stílust képvisel.

A kamerát illetően a dél-koreai gyártó ívelte a Samsung Galaxy S22+ keretét, hogy ezáltal egy süllyesztett hatást keltő kamerarendszert kapjon eredményül. A készülék előlapját az érintő kijelző uralja egy kameraszigettel.

 

 

 

 

A Samsung Galaxy S22 nem sokat változott a Samsung Galaxy S21-hez képest dizájnban. Viszont lényeges különbség, hogy az új okostelefon egy sokkal kompaktabb, 6,06 hüvelykes kijelzőt kapott.

 

 

 

A Samsung Galaxy S22 és a Samsung Galaxy S22+ az új renderképek alapján a megszokott lekerekített dizájnt kapták. A Samsung Galaxy S22 Ultra egy ettől eltérő, szögletes dizájnnal fog megjelenni, ami inkább a Samsung Galaxy Note-hoz hasonlít.

 

Forrás: Android Police

 
Kommentek megjelenítése