Kiszivárgott a pénztárcabarát Galaxy Tab A8 specifikációja

Tech Hírek   |   2021.09.28 - 10:53   |   Írta: Máté Gergő   |   268
28. szept Kiszivárgott a pénztárcabarát Galaxy Tab A8 specifikációja

Az olcsó Samsung tabletek új generációja érkezik.

A dél-koreai gyártó felső-kategóriás táblagépei a Samsung Galaxy Tab S családba tartoznak. Az olcsóbb, de szintén népszerű széria viszont a Samsung Galaxy Tab A jelzést szokta kapni.

Az OnLeaks a 91Mobiles-en megosztott egy frissen kiszivárgott specifikációt, ami a Samsung Galaxy Tab A8-ról ad bővebb információt. Kissé megtévesztő lehet az elnevezés, hiszen korábban a 7-8-10-es elnevezés a tabletek méretére utalt (hüvelykben megadva), most viszont a 8. generációt jelöli.

 

 

A Samsung Galaxy Tab A8 kijelzője ugyanis egy 16:10 HD lesz 10,5 hüvelykes méretben. A táblagép processzora egy Unisoc T618-as CPU lesz, ami már most is népszerűnek számít az olcsóbb tabletek körében. A tablet háttértára 32, 64 vagy akár 128 GB is lehet modelltől függően, memóriája pedig 3 vagy 4 GB lesz. Ujjlenyomat olvasót is építenek a tabletbe, ami a power gombnál lesz (ilyet még az elődnek számító Samsung Galaxy Tab A7-be nem építettek). A táblagép elsődleges kamerája 8 Megapixeles lesz, a másodlagos kamerája pedig 5 Megapixeles. Akkumulátor fronton egész erős a Samsung Galaxy Tab A8, ugyanis egy 7040 mAh kapacitású akkumulátorral lett felvértezve.

 

 

 

 

Az új laposabb dizájn a Lenovo táblagépeire hasonlít jobban, a korábbi Samsung Galaxy Tab A táblagépektől nem sok mindent örökölt. Az OnLeaks szerint ezüst, szürke és arany színben lesz kapható az új táblagép. Pontos árat nem említettek, de valószínűleg az előző modell 280 dollár körüli árához lesz hasonló.

 

Forrás: Android Police
Kommentek megjelenítése