Notch is lesz a Samsung 14,6 hüvelykes táblagépén

Tech Hírek   |   2021.11.20 - 16:16   |   Írta: Máté Gergő   |   105
20. nov Notch is lesz a Samsung 14,6 hüvelykes táblagépén

Új információk szivárogtak ki a Samsung Galaxy Tab S8 táblagépekről.

Hat hónapja hallottunk először a Samsung Galaxy Tab S8 családról és a legnagyobb tagjáról, a Galaxy Tab S8 Ultra készülékről. Az első renderképek októberben érkeztek az új táblagépről. Egyelőre még ismeretlen a készülék megjelenési dátuma, de új híreket tettek közzé a színpalettáról és megerősítették, hogy a táblagépen notch is lesz.

A Galaxy Club-ban kiszivárogtatott hírek szerint a kisebb Samsung Galaxy Tab S8 és Samsung Galaxy Tab S8+ ezüst, szürke és rózsaarany színekben lesz elérhető. Ez a színpaletta nem olyan széles, mint a középkategóriás Samsung Galaxy Tab S7 FE esetében, de megegyezik az olyan prémium kategóriás készülékek színpalettájával, mint amilyenek a legújabb Apple táblagépek. A Samsung Galaxy Tab S8 Ultra viszont kizárólag szürke színben lesz elérhető.

A 14,6 hüvelykes táblagép kamerája ultraszéles látószögű kamerát fog kapni, melynek segítségével 4k-s 60FPS-es videókat is készíthetünk. Ez sokat segíthet a Zoom és Google Meet megbeszélések során.

Egyelőre nem tudjuk, hogy a dél-koreai vállalat mikor dobja piacra a Samsung Galaxy Tab S8 táblagépeket, de sokak szerint a Samsung Galaxy S21 FE-vel egyidőben a CES rendezvényen fognak debütálni. Azonban a Samsung Galaxy S22 is hamarosan elkészül és 2022 februárjában fog megjelenni. Az új zászlóshajó nagyméretű kijelzőjével házon belüli konkurenciát jelenthet a kisebb Samsung Galaxy Tab S8 táblagépnek.

 

Forrás: Android Police
Kommentek megjelenítése