Új Google Pixel 6a renderképek érkeztek

Tech Hírek   |   2021.11.21 - 16:20   |   Írta: Máté Gergő   |   245
21. nov Új Google Pixel 6a renderképek érkeztek

A Google Pixel 6a egy olcsóbb változata a Google Pixel 6 készüléknek.

Egy hónapja jelent meg a Google Pixel 6 és a Google Pixel 6 Pro okostelefon. A debütálás napján rendelők már meg is kapták az új készülékeket. Eközben az új termékcsalád olcsóbb változatáról, a Google Pixel 6a-ról is érkeztek pletykák és kiszivárogtatott információk. A 91Mobiles és az Onleaks munkatársai most új renderképeket tettek közzé az új okostelefonról.

 

 

Annak ellenére, hogy a Google Pixel 6a egy olcsóbb készülék, hasonló dizájnt kapott a Google Pixel 6-hoz: üveg hátlap kéttónusú kialakítással és kamerapanellel. A renderképek alapján a Google Pixel 6a-nak két hátsókamerája lesz egyetlen LED villanóval. Az okostelefon kijelzője 6,2 hüvelykes OLED lesz és egy kamerasziget is helyet kapott rajta. A készülék egy ujjlenyomat olvasót is kapott, ami szintén a kijelzőbe lett beépítve. Ez a megoldás egyébként valószínűleg jobban is fog működni, mint a Google Pixel 6 és a Google Pixel 6 Pro akadozó szenzora.

 

 

A renderképek szerint a Google Pixel 6a készüléknek nem lesz 3,5mm-es jack csatlakozója. A Google Pixel 6a mérete 152,2 x 71,8 x 8,7mm lesz. Összehasonlításként a Google Pixel 6a 158,6 x 74,8 x 8,9mm-es, a kijelzője pedig 6,4 hüvelykes OLED. Egyelőre nincs információnk a Google Pixel 6a pontos megjelenési dátumáról és a készülék áráról.

 

 

Forrás: Android Police
Kommentek megjelenítése