Újabb súlyos hibát fedeztek fel a Google Pixel 6 felhasználói

Tech Hírek   |   2021.12.02 - 13:53   |   Írta: Máté Gergő   |   337
02. dec Újabb súlyos hibát fedeztek fel a Google Pixel 6 felhasználói

A Google Pixel 6 felhasználók arról számoltak be, hogy a készülékük nem találja a hálózatot.

Nem újdonság, hogy a Google Pixel készülékek viszonylag sok hibával startolnak. Ezekkel főként az első vásárlók találkozhatnak és a vállalat folyamatosan javítja őket. Sajnos az idén megjelent Google Pixel 6 és Google Pixel 6 Pro esetében sem volt ez másképpen. 

Eddig a legtöbb gondot a lassú és pontatlan ujjlenyomat olvasó okozta, de a névjegyeket magától tárcsázó hívásmodul és a kijelző váratlan villogása is megkeserítette a felhasználók életét. A legújabb bug a készülék hálózati kapcsolatát érinti: Kanadából és az Egyesült Államokból is jelezték, hogy olyan helyeken dobja el a hálózatot a készülék, ahol a korábbi okostelefonnal nem fordult elő ilyen probléma.

A mobilhálózat elérési problémát több felhasználó is jelezte a Reddit-en. Átmeneti megoldásként újraindították  a Google Pixel 6 és a Google Pixel 6 Pro készülékeiket. A legtöbb esetben az újraindított készülék már megtalálta a hálózatot. A Google támogatói fórumán száznál is több felhasználó jelezte a problémát.

Néhány felhasználó kicseréltette a készülékét, mások új SIM kártyát igényeltek. Egy másik megoldás az "Adaptive Connectivity" funkció kikapcsolása volt a beállításokban. Ezek a megoldások több felhasználó beszámolója alapján is beváltak. A Google jelenleg is vizsgálja a problémát, egyelőre nem tudjuk mikorra várható javítás.

 

Forrás: AndroidPolice
Kommentek megjelenítése