Újabb Samsung One UI 4 béta jelent meg a Galaxy Note 20-hoz

Tech Hírek   |   2021.12.05 - 16:48   |   Írta: Máté Gergő   |   272
05. dec Újabb Samsung One UI 4 béta jelent meg a Galaxy Note 20-hoz

Az előző béta sok hibával került ki.

A dél-koreai gyártó néhány hete tette közzé az első One UI 4 béta változatot. Az új frissítés egyben az Android 12 rendszerre történő átállást is magában hordozta. Ezzel együtt viszont tele volt bugokkal is. A Samsung Galaxy Note 20 felhasználóinak tábora több millióra tehető.

A sok hiba ellenére egyre közelebb vagyunk a stabil kiadáshoz és januárban elkezdődhet az éles verzió szétterjedése. A Samsung Galaxy Note 20 utolsó béta verziója a ZUL1. A felhasználók a frissítéssel kipróbálhatják a Samsung One UI 4 korai változatát. Az új frissítésben javították az olyan korai hibákat, mint az akkumulátor megszokottnál gyorsabb merülése, vagy az ujjlenyomat olvasó azonosító szenzorának működésképtelensége.

Emellett a képernyő világosságát érintő problémákat, a hirtelen újraindításokat és a Samsung Galaxy Watch okosórával történő szinkronizálás során jelentkező lefagyást is orvosolták. A béta felhasználók körének bővítése egyelőre lezárult Dél-Koreában és hamarosan az Egyesült Államokban is zárni fogják. Ez azonban azt is jelenti, hogy a stabil verzió már nagyon közel van, így hamarosan letölthetjük.

 

 

Forrás: AndroidPolice
Kommentek megjelenítése