AirPods gyilkos füles – Blitzwolf - [videó]

Tesztek   |   2019.02.16 - 15:21   |   Írta: ARPII   |   3043
16. feb AirPods gyilkos füles – Blitzwolf - [videó]

Újabb remek termék a Blitzwolftól, kedvező áron.

 

Külsőleg abszolút letisztult dizájnról beszélhetünk. A tokunk hosszúkás formája miatt kényelmesen elfér egy zsebben. Más funkciót is ellát a tároláson kívül, hiszen itt tölthetjük a füleseket. A dobozon találunk 4 visszajelző LED-et, amik a töltöttséget jelzik, amennyiben megnyomjuk a kerek gombot alattuk. Töltés téren micro-USB-t kell használnunk, ami helyett én jobban örültem volna USB-C-nek. A füleseket mágnes tartja a helyén töltés közben, ami nagyon hasznos hiszen így nem fognak elmozdulni, a töltés pedig nem fog leállni. Volt már olyan fülesem amiből ez hiányzott, és ott nem egyszer fordult ez elő, szóval ezért nagy pirospont a Blitzwolfnak. Illetve, amin nagyon meglepődtem, az az hogy nem tehetjük be a jobb fülest a bal oldali tartórészbe ugyanis ott más pólusú mágnes van, ami taszítja azt. Szerintem ez nagyon jópofa és hasznos megoldás.

Na de akkor vegyük használatba a fülesünket. Az első párosítás után, elég csak kivennünk a tokból, és mire a fülünkbe tesszük már csatlakozik is a telefonunkhoz. Egyszerre használhatunk akár csak egy fülest is, ha meg akarjuk duplázni az üzemidőnket, vagy csak szeretnénk jobban hallani a külvilágot. Ugyanis a fülhallgató nagyon jól illeszkedik a fülbe és kizárja a külső zajokat, így sokkal jobban hallhatjuk a zenét. A fülest az oldalt található gombokkal vezérelhetjük, egy nyomással megállítjuk a zenét, kettővel előre, hárommal pedig hátra tudunk léptetni. Itt volt egy kellemetlen tapasztalatom, ugyanis az a füles amelyikkel számot váltottam 1 mp-re elhallgatott, míg a másik már elkezdte játszani a következő számot. Remélem ez a hiba szoftveresen javítható lesz, ugyan nem egy borzasztó probléma, de azért zavaró lehet.

Hangzás téren viszont lenyűgözött az eszköz, remek basszusa van, és a hangerővel sincs baj. Én max hangerőn már nem is tudtam hallgatni, igaz nem is szoktam úgy bömböltetni a zenét, ha fülhallgatóról van szó. Nagyon tiszták voltak a hangok és csak 90% körül vettem észre hogy torzítana egy kicsit az eszköz.

Az üzemidővel nagyon meg voltam elégedve. A fülesek 4,5 óra üzemidővel rendelkeznek, bár ez használattól is függ, a tok pedig további 20 órával képes ezt megtoldani. Nekem egy hét után kellett először töltenem az eszközt, úgy hogy egy nap nagyjából két óráig hallgattam vele zenét, ami szerintem bőven elég.

Vezeték nélküli fülesnél mindig feljön az a kétely, hogy ez nem fog a fülünkben maradni és kiesik, ami egyáltalán nem igaz, a három féle fülpárnával szerintem mindenki ki tudja választani a számára megfelelőt. Nekem egyszer sem esett ki a fülemből, pedig sportoltam is már benne. Az igazi kihívás szerintem viszont az evés, hiszen az arc izmai a fül környékén is mozognak, és ez sokkal könnyebben kimozdítja a fülest, mint a futás, vagy egyéb aktív mozgás, a Blitzwolf viszont ezen a teszten is átment. Amennyiben nektek is megtetszett a fülhallgató, az esetben ezen a linken tudjátok megvásárolni 11 000 Ft-ért.

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése