Bluetooth Hangszóró LED kijelzővel – [videó]

Tesztek   |   2019.06.30 - 10:32   |   Írta: ARPII   |   1051
30.júnBluetooth Hangszóró LED kijelzővel – [videó]

Retro TV külselyű bluetooth hangszóró, aminek olyan hangja van, hogy leolvad az arcunk.

 

Engem már a külsőt nézve is megnyertek, nagyon jó ez a Retro TV dizájn. Aranyos kis króm lábak és minden ami szem-szájnak ingere. Oldalt egy csatorna váltó tekerő fül helyezkedik el, aminek a segítségével manuálisan is lépkedhetünk a különböző módok között, ez alatt pedig egy Bluetooth gombot találunk. Térjünk is rá arra amire mindenki kíváncsi, vagyis a kijelzőre. A Tivoo Max 256 darab programozható LED-el rendelkezik, amit az Androidos, és iOS-es alkalmazáson belül kelthetünk életre. Itt végtelen mennyiségű animációt és rajzot találhatunk. Illetve a felhasználók készíthetnek saját rajzokat is.

 

A főmenüben számos jó funkciót találunk, nekem a személyes kedvencem az, amikor a hangszóró jelzi az adott alkalmazás ikonjával, ha valamilyen értesítésem érkezett. Találunk még itt stopper órát, eredmény jelzőt, sőt még zajszint mérőt is. A már említett csatornaváltóhoz, itt állíthatjuk be, hogy mi jelenjen meg a kijelzőnkön, váltogathatunk az óra számlapok között, beállíthatunk különböző fényeket, effektekből sincsen hiány, a vizualizálónál pedig a zene ritmusához mérten változik majd a kijelző, de beállíthatunk mókás arcokat is. Az utolsó menüpontban pedig választhatunk nekünk tetsző animációkat vagy képeket, amilyen sorrendben az nekünk tetszik.

 

Amiben viszont igazán kiemelkedő ez a kütyü, az a hangzás. Rendelkezik ugyanis egy 20W-os aktív mélynyomóval, illetve kettő darab egyenként 10W-os sztereó hangszóróval, ami összesen 40W, uram Isten. Összehasonlításképpen mondhatnám azt, hogy több mint kétszer akkora teljesítménye van mint a JBL Flip 3-ak, de ha egy súlycsoportba szeretném tenni valamivel, akkor a JBL Xtreme-et tudnám mellé tenni, ami szerintem elég durva. Bődületesen nagy hangja van, és szerintem nagyon tisztán is szól, szépek a magasai, a mélyekről már nem is beszélve. Ami viszont már kevésbé tetszett az a hangerőszabájzó, illetve play/pause gombok kialakítása, sajnos annyira beleolvad a környezetébe, hogy elég nehéz észrevenni őket Mondjuk örülök hogy érintésérzékeny a felület és nem bumszli nagy gombokat kaptunk, de lehetnének azért jobban láthatóak.

 

Szerintem egy hihetetlenül egyedi és jó minőségű hangszóróról beszélhetünk, kialakításából adódóan nem annyira strapabíró ezért ne is vigyük el hegymászásra, ha viszont nem extrém sportok közben használjuk akkor nyugodtan vihetjük magunkkal akár kintre is. Beltéren pedig egyedi dizájnjával biztos hogy a szoba ékessége lesz . Ár tekintetében nagyjából 56 000-Ft ról beszélhetünk, ami nem kevés viszont szerintem ilyen hangzásért nagyon is megéri. Amennyiben szeretnétek egy ilyen kütyüt de nem akartok érte ennyit kiadni, akkor tudom ajánlani a Timebox Evo-t, ami ugyan ezekkel a funkciókkal rendelkezik, azzal a különbséggel, hogy méretéből fakadóan kisebb a teljesítménye, őt pedig már 19 000 Ft-ért hazavihetitek. Amennyiben nektek is megtetszett valamelyik hangszóró, az esetben erről a linkről Ti is be tudjátok szerezni a Tivoo Max-et és a Timebox Evo-t.

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése