Ilyen a Balaton Elektromos Rollerrel

Tesztek   |   2019.06.30 - 11:29   |   Írta: ARPII   |   122
30. jún Ilyen a Balaton Elektromos Rollerrel

Megnéztük milyen eltölteni egy napot a Balatonon elektromos rollerrel.

Az elektromos járművek egyre népszerűbbek, és most nem csak az autókra hanem a biciklikre és a rollerekre is gondolok. Mi most az Ultimate e-bike shop jóvoltából megízlelhettük, milyen is egy egynapos kiruccanás a magyar tengerre egy elektromos rollerrel.

 

Két barátommal karöltve megindultunk a déli pályaudvarra, hogy célba vegyük Siófokot, mindhárman egy-egy rollerrel. Szerencsénkre a biciklivel ellentétben, erre a kicsikére nem kell külön jegyet váltani, összecsukva pedig kényelmesen befér a fejünk fölött lévő tárolóba. Kicsit több mint egy óra múlva meg is érkeztünk Siófokra ahol gyorsan lekaptuk a rollereket a vonatról és már mehettünk is tovább. Nem véletlenül jöttünk ide, ugyanis az a terv, hogy gurulunk egy kicsit Siófok utcáin, majd megcélozzuk Zamárdit. Miután megnéztük a víztornyot és szemügyre vettük a Balatont egy mólóról gurulhattunk is a tovább a strand felé.

A két város közötti távot gyorsan megtettük. A nagy melegben persze mi sem vetettünk meg egy kis édességet, ezért megálltunk fagyizni. Egy kis hűsölés után mehettünk is tovább a strandra. Amikor megérkeztünk csak leraktuk a rollereket és már csobbantunk is a Balatonba. Vacsorára pedig mi sem lehetett volna jobb mint egy kis sajtos tejfölös lángos, jó hideg kólával. Ezek után meg is indultunk a Zamárdi vasútállomásra, majd onnan haza.

Egy igazán kellemes napot sikerült eltöltenünk, láttunk sok mindent és mégsem fáradtunk el nagyon. Ez az előnye az elektromos rollereknek, nagyobb távokat is kényelmesen megtehetünk különösebb erőfeszítések nélkül. Illetve meglepően sokan tettek úgy mint mi, ugyanis találkoztunk jó pár emberrel akik szintén ezt a közlekedési módot választották. Amennyiben Ti is szívesen kipróbálnátok egy elektromos rollert, vagy más elektromos járművet, akkor látogassatok el Budapestre, az Ó utca 6 szám alá, az Ultimate e-bike shop-ba.

 

Forrás: ZöldAutók.hu

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése