Galaxy Buds - 3 hónap után - [videó]

Tesztek   |   2019.07.08 - 19:00   |   Írta: ARPII   |   604
08. júl Galaxy Buds - 3 hónap után - [videó]

Egy szuper fülhallgató, ami nem csak elsőre nyűgöz le.

 

Külsőleg nagyon jól sikerült a Buds, szerintem gyönyörűen néz ki, amit egy ilyen drága kütyünél el is várunk. Kényelmesen elfér a kezemben és a zsebemben is, a matt felületnek pedig nagyon jó fogása van. Viszont nekem már pár hét után eléggé karcos lett, annak ellenére hogy nem csináltam vele semmi különöset, ami eléggé zavaró.

 

Amit viszont imádtam, az a vezeték nélküli töltés, komolyan mondom nektek egyszer nem töltöttem még ezt a cuccot vezetékkel. Annyival kényelmesebb és egyszerűbb hogy az hihetetlen. A tokunk jóval kisebb akukapacitással rendelkezik a versenytársaknál, az AirPods közel 400 mAh akkumulátora majdnem a duplája a 250 mAh Buds-énak, amivel nekem nem volt problémám. Sosem volt olyan eset hogy csutkára lemerült volna a füles, pedig nem töltöm minden nap, így ez szerintem egyáltalán nem probléma. Zavart a tokkal kapcsolatban, hogy ugyan mágnesek tartják a füleseket a helyén, eléggé gyengék. Egyszer volt is hogy kiestek a helyükről, így erre érdemes odafigyelni.

 

Ha viszont kiesne a füles és véletlenül elhagynánk az egyiket, akkor a Galaxy Wearable alkalmazás segítségével könnyedén meg tudjuk találni őket. Hiszen ebben az alkalmazásban elég hasznos dolgokat tudunk beállítani. Kiemelhetünk különböző hangokat, például magasakat, mélyeket, és még sorolhatnám. Nekem ez nagyon tetszett, mai napig is basszus kiemeléssel hallgatom a számaimat.

 

És ha már hangzás, valami fantasztikus ez a füles, a legjobb amit eddig használtam. Nagyon tiszták a magasak, a mélyek is eléggé jók, főleg a már említett basszus kiemelés funkcióval. Valamint sokan nem szeretik az agybadugós füleseket, ez a kicsike viszont nem belül a fülkürtben kapaszkodik meg, hanem kívül egy kis szárnyacska segítségével, ami sokkal kényelmesebb. Így azoknak is tudom ajánlani akik alap esetben nem vennének ilyen fülhallgatót. A Samsungnak idénre szerencsére sikerült behozni a versenytárs Apple-t, sőt szerintem még le is előzték ezzel a remek kiegészítővel, aminek az árazása ia eléggé baráti lett, arról nem is beszélve, hogy a Samsung ingyen adta az S10 előrendelőinek a Galaxy Buds-ot, ami egy nagyon szép gesztus.

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése