Samsung Galaxy Note 10+ Unboxing - [videó]

Tesztek   |   2019.08.22 - 20:49   |   Írta: ARPII   |   2089
22. aug Samsung Galaxy Note 10+ Unboxing - [videó]

Elsők között nézhettük meg a dél-koreai gyártó új mobilját.

A csomagolás a tavalyihoz hasonló, ismét csak az S Pen díszeleg a doboz elején. Ez pedig nem véletlen, ugyanis ismételten nagy változásokon ment keresztül a Samsung ikonikus ceruzája. A kinyitás után egyből a fedő alatt találjuk a SIM tűt és a papírmunkát, ami valószínűleg nem sokan fognak majd elolvasni. Ezután egyből a telefon fogad minket, óriási kijelzővel, és a megújult kamerakiosztással. Az egyik nagy újytások közé tartozott a 45W-os töltés, amit sajnos a gyári töltővel nem tudunk elérni, mivel az „csupán” 25W-os ami már így is bőven elég szerintem. Ezen felül kapunk még egy töltőkábelt, egy Micro USB-USB C átalakítót, és egy AKG fülhallgatót. Illetve akad még egy kis doboz amiben kettő kiegészítőt találunk még, amiből az egyik még engem is elgondolkoztatott, hogy vajon mire jó. Aztán rájöttem, hogy ez egy speciális csipesz, amivel az S Pen tollhegyét tudjuk eltávolítani, emellé pedig kettő darab hegyet is kapunk, ami szerintem egy nagyon szép gesztus a cégtől, hiszen így nem kell külön megvásárolnunk ezt egy szaküzletben, ha elkopna a hegy. Így pedig ki is fogytunk a tartozékokból, és rátérhetünk a lényegre.

 

A Note széria eddig is a méretéről volt híres, a külön + modell behozatalával pedig ezt még jobban megerősítették, hiszen ez a mobil már 6.8 colos kijelzővel rendelkezik, ami egyszerűen elképesztő. Ez a kjelző pedig az előlap több mint 92%-át foglalja el, ami az S10+-nál még csak 85% volt. A kamera kivágásunk most átkerült a sarokból középre, ami szerintem kicsit zavaróbb, bár ez majd idővel eldől. Nyílván ezzel és a hátsó kamera elrendezéssel is az volt a cél, hogy meg tudják különböztetni az emberek a Note 10-et az S szériától. És ha már kamerák, az eddig megszokott három szenzor mellé most párosult egy mélység érzékelő szenzor is, amivel élő háttérelhomályosítást csinálhatunk videózás közben, ami szerintem elég menő, emellett pedig az AR funkciókat is javította ez a szenzor, hiszen így a mobil sokkal jobban fel tudja mérni a teret. Az ikonikus toll mellett sem mehetünk el szó nélkül, hiszen idén is nagy változásokon ment át, hiszen most már levegőben történő gesztusokat is képes észlelni, aminek segítségével navigálhatunk a kamera alkalmazáson belül, továbbá a fejlesztők képesek lesznek majd a saját alkalmazásaikhoz is hozzárendelni pár gesztust.

Hiába is nemrég jelent meg az S10, a Samsung most is tudott nekünk újat mutatni, és meghökkenteni. Ti mit gondoltok az új mobilról, írjátok meg kommentben!

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése