Galaxy Note 10+ éjszakai fotó teszt - [videó]

Tesztek   |   2019.08.23 - 08:50   |   Írta: ARPII   |   3051
23. aug Galaxy Note 10+ éjszakai fotó teszt - [videó]

Kipróbáltuk mire képes a Galaxy Note 10+, ha lemegy a nap.

 

A mai naptól már a boltok polcain is megtalálhatjátok a Galaxy Note 10+-t, mi pedig már készítettünk is róla egy gyors kicsomagoló/első benyomások videót, amit itt nézhettek meg, ha még nem láttátok. Szerintünk a több mindig jobb, ezért elvittünk még két telefont a Gödöllői Királyi Kastélyhoz, hogy megnézzük mire is képesek. Az egyikük családon belül az S széria csúcsa, vagyis az S10+, a másikuk pedig az örök rivális, az Apple és a jelenlegi csúcsmobiljuk az iPhone XS Max.

 

Próbáltunk minél több féle szögből, és beállításban képet készíteni, hogy igazságos legyen a megméredtetés. Az első hely ugyan vitatható, de az utolsó egyértelműen az almás mobilé lett. Hardveresen ugyan egyik mobil sincs felkészítve az éjszakára, de a két Samsung legalább rendelkezik szoftveres éjszakai móddal, ami bőven elég volt ahhoz hogy letaszítsák az iPhone-t. A XS Max képei sötétek, pixelesek és néhol színhűtlenek voltak, leginkább a kék szín esetén, amit kissé túlszaturált. Ezzel szemben a Note 10+ néhány esetben már-már túl világos volt, bár ez ízlés kérdése, én viszont ha nem mondják meg hogy bizonyos képek este készültek akkor a Note 10+ át tudott volna vágni.

 

Külön kiemelném még azt is, hogy a Samsung mobiljai több kamerát is tudtak használni, az S10+ ugyan csak a simát és a széles látószőgűt, de a Note 2x zoommal is képes volt fotózni éjszakai módban. Csak remélni tudom hogy idén ősszel villant valamit az Apple, mert ez így elég siralmas, ahhoz képest hogy nappal milyen szép képeket lehet vele készíteni. A három szenzort már minden bizonnyal megkapja majd a trónörökös, még (legalább) egy szoftveres éjszakai fejlesztés igazán beleférne a büdzsébe szerintem. Kommentben írjátok le, Nektek melyik telefon képei tetszettek a legjobban! A fotógalériában pedig további képeket láthattok a mobiloktól.

 

Kapcsolódó cikkek:Galéria képek


Kommentek megjelenítése