Egy megérős hangszóró – Divoom Timebox-Evo [videó]

Tesztek   |   2019.11.02 - 10:50   |   Írta: ARPII   |   1375
02. nov Egy megérős hangszóró – Divoom Timebox-Evo [videó]

Kompakt méret, LED kijelző, jó hangzás, mi kell még?

Mutattunk már be Nektek több Divoom hansgzórót is mostanában, de jeleztétek hogy jó lenne látni egy pénztárcabarátabb modellt is. Így most elhoztuk a Timebox-Evo-t, amit most meg is nyerhettek. Ennek a részleteiről ARPII videójából tudhattok meg többet.

 

Külsőleg nem egy megszokott hangszóró dizájn fogad minket, ugyanis az előlapot 256 darab LED borítja, amit teljesen személyre tudunk szabni. Rengeteg előre elkészített kép és animáció van a Divoom alkalmazásában, valamint készíthetünk sajátokat is. Gombok terén hat darab áll a rendelkezésünkre, oldalt a bekapcsoló gomb, felül pedig öt másik, ezekkel tudjuk szabályozni a hangerőt, szüneteltetni a lejátszást, stoppert beállítani, és a különböző féle kijelző módok között váltani. A gumírozott műanyagborítás miatt pedig nyugodtan vihetjük bárhova, bírni fogja a strapát.

 

Az alkalmazáson belül számos lehetőség közül választhatunk, különböző óraszámlapok, animációk, de akár még Tetris-t is játszhatunk rajta. Valamint itt tudjuk elkészíteni egyedi rajzainkat is, ha pedig valami különlegesre lenne szükségünk, akkor elég csupán rákeresni.

 

Beszéltem már Nektek a Divoom család két másik tagjáról, (a Tivoo Max-ről, és a Ditoo-ról) ők tKét hét múlva debütálhatnak Európában az új Huawei csúcsmobilok ulajdonképpen ugyan azt tudják, mint ez a kicsike, egy különbséggel ez pedig a hangzás. Benne ugyanis 6W bújt meg, ami egy 2 500 mAh akkumulátorral karöltve nagyjából hat óra zenehallgatásra elég. Hangerőben egyáltalán nem volt hiány, a szobámban nagyon szépen szólt, nem azt mondom hogy megsüketültem tőle, de a méretéhez képest nagyon is jó volt. A basszus kicsit hiányzott belőle, de egy ilyen méretű hangszórótól ez nem meglepő. A három hangszóró közül szerintem ez a legjobb választás, ár-érték arányban. Ez a kicsike ugyanis csak 13 000 Ft-ba kerül, ami nagyon jó ár egy ilyen hangszóróért, aminek ráadásul kijelzője is van. Szóval ha Nektek is elnyerte a tetszéseteket, akkor ezen a linken keresztül be tdjátok szerezni.

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése