Samsung Galaxy Fold unboxing [videó]

Tesztek   |   2020.01.28 - 18:16   |   Írta: ARPII   |   515
28. jan Samsung Galaxy Fold unboxing [videó]

Kicsomagoltuk a legendás hajlítható Samsung-ot.

A Galaxy Fold története közel sem mondható simának, a sok évnyi fejlesztés és a megjelenés utáni botrány nem könnyítette meg a gyártó dolgát. Most mi is rá tudtuk tenni a kezünket egy darabra, talán ez az oldal eddigi legérdekesebb unboxing-ja.

 

A dobozunk kétség kívül hatalmas, ez a luxus érzés növelése érdekében történt leginkább, de a mobil mérete és a temérdek kiegészítő is közrejátszott a dologban. Kívülről egy hajlított Galaxy feliratot olvashatunk a dobozon, ami ráadásul fényvisszaverős is. Ez egyben szemlélteti a termék nevét is, hiszen az angol "fold" szó hajlítást/hajtogatást jelent. Amennyiben ezt széthúzzuk, az esetben elénk tárul egy kisebb doboz a nagyobb tetején, ebben lesz maga a telefon, ezt viszont tegyük félre kicsit, és nézzük meg mi más lapul még itt.

Egy fekete színű tárolóban kapunk egy egészen különleges kivitelű, két darabból álló kevlár hatású tokot, melyhez egy felhelyezési útmutató is jár. Egy ilyen drága és törékeny eszköz mellé sosem árt egy tok, így ez egy nagyon szép gesztus volt a Samsung-tól, hogy ingyen adtak egyet, ráadásul nem is holmi olcsó szilikont. Emellett találunk még egy SIM tűt, illetve gigantikus mennyiségű papírmunkát. Egy fő tájékoztatón külön felhívják a figyelmünket arra, hogy ne nyomjuk meg túlságosan erősen a belső kijelzőt, bizonyos tárgyakkal, úgy mint kulcscsomó és egyéb éles vagy hegyes tárgyak. Továbbá azt se felejtsük el, (hogyha nem lenne nyilvánvaló,) hogy a mobil semmilyen formában nem vízálló.

A kijelzőt illetően, tett egy nagyvonalú lépést a dél-koreai gyártó a közönsége felé. A belső kijelzőt ugyanis sérülés esetén egy alkalommal igen csak méltányos, 60 000 Ft-os áron kicserélik, ha bármi probléma lenne vele. Ez a megjelenítő technológiáját tekintve bagatel összeg, hiszen még egy mai csúcsmobil kijelzőjének a cseréje is drágább ennél.

Továbbhaladva a dobozban, megpillanthatunk egy Galaxy Buds-ot, ami ingyen jár a Fold mellé, ami ismét csak egy gáláns ajándék, de ha jobban belegondolunk, egy 700 000 Ft-os mobilnál ez majdnemhogy elvárás is lehetne. Ehhez kapunk még gumiharangokat, amikkel személyre szabhatjuk a fülhallgatót, valamint itt található még a hálózati adapter, és a töltőkábel is.

Mindezek után visszatérhetünk a "kis" dobozkára, amiben a Fold lapul, kinyitott állapotban érkezik hozzánkaminek minden bizonynal biztonsági okai vannak. Elképesztő kézbefogni ezt a mobilt, annyira más, sokkal minőségibbnek hat az eddig látott összes mobilnál. Arról nem is beszélve, hogy egy nem csak egy telefon, hanem egy tablet is egyben.

Rég voltam már ennyire bezsongva egy kütyü iránt, ez a hajlítható mobil tényleg maga a jövő. Több videót is hozunk majd Nektek róla, egy első benyomások videót és egy kameratesztet is. Ti mit gondoltok a Galaxy Fold-ról, szerintetek ez lesz a jövő? Írjátok le kommentben!

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése